OVO JE TAKIJEVA NOVA DJEVOJKA, OBJAVIO SLIKU – PLATIT ĆE JOJ SILIKONE: Svi je dobro znate, DRUGARICA NJEGOVE KĆERKE MAJE MARINKOVIĆ (FOTO) – ITCbuss

OVO JE TAKIJEVA NOVA DJEVOJKA, OBJAVIO SLIKU – PLATIT ĆE JOJ SILIKONE: Svi je dobro znate, DRUGARICA NJEGOVE KĆERKE MAJE MARINKOVIĆ (FOTO)

Nakon natpisa da uživa u ljubavi sa bivšom učesnicom rijalitija ”Zadruga” i drugaricom svoje kćerke Maje Marinković, Natašom Moskvom, Radomir Taki Marinković navodno je bacio oko na nekadašnju ukućanku Bijele kuće.

Naime, kako se navodi u pitanju je Miroslava Mima Živković. On je upoznao nju na jednoj privatnoj proslavi prošlog vikenda. Majinom ocu se bivša zadrugarka toliko dopala da nije žalio para da pjeva samo za njega, te je za to zadovoljstvo Mimi dao bakšiš od čak 3.000 eura, koje će ona uložiti u svoj izgled, tačnije u silikone.

https://www.instagram.com/p/CQobM6Ih263/

– Taki je upoznao Mimu prošlog vikenda na proslavi kod prijatelja i ona mu se veoma dopala već na prvi pogled. Tražio je da mu pjeva na uvce njegove omiljene pesme, a sav novac koji je imao kod sebe iskeširao je na nju. Mima je od njega na proslavi za samo nekoliko sati uzela 3.000 evra, a te pare će uložiti u silikone. Dugo razmišlja da uveća grudi, pa joj je ovaj bakšiš o kakvom nije ni sanjala dobro došao da realizuje u skorije vrijeme tu svoju ideju. Taki i Mima su ostali u kontaktu, a da li je bilo nešto više između njih, to već ne znam – rekao je izvor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *