SHA VEČERAS PRIZNAO DA SE POKAJAO ŠTO JE OTPLATIO TARIN DUG OD 50.000 EURA: Evo šta mu je voditelj rekao (VIDEO)

Milan Milošević okupio je zadrugare, kako bi započeli s pitanjima gledalaca, a prvo za večeras bilo je upućeno Nenadu Aleksiću Ša, piše Pink.rs.

Da li si vjerovao u hipotetička pitanja? – glasilo je pitanje.

Jesam, u svakom trenutku, držao sam se nekog idiotskog dogovora, lagao sam najviše sebe, ali ne mogu više da lažem sebe. U prvo pitanje za bivšeg vjerenika, odmah sam to povezao, da se prvo sa njim čula, da se vidjela, tačno sam znao da je to tako, poslije za dopisivanje sa Vladimirom, ali mi je sve odmah bilo jasno. Da mogu vrijeme da vratim, stavio bih tačku na priču sa Tarom, ne bih platio kaznu. To je karma, s te strane sam sve zaslužio, stigla me je karma – odgovorio je Ša.

Sada je iskren, njemu nije bilo dobro poslije svakog hipotetičkog pitanja, njemu je mozak bio ispran. Ja sam znao da je Tara lažov, ali se on zaljubio, a karakter mu je nula kad se zaljubi. Danas smo vidjeli kako ljubav izgleda i kako bi trebalo da izgleda. Znao sam da zna kako je sve istina, ali da kao pi*ka ćuti, nisam želio da vrijeđam čovjeka koji me nikada nije uvrijedio, ali sam bio na granici, ubacivao me je u ludilo i zato sam se sklanjao od njega – komentarisao je Đedović.

U video – prilogu pogledajte detaljnije.

Leave a Reply