“Bolestan sam, umirem”, Taki se oglasio nakon što je zbog MAJE I JANJUŠA ZAVRŠIO U BOLNICI: Otkrio u kakvom je stanju, IMA PORUKU ZA KĆERKU

Skandalozno ponašanje Maje Marinković i njenog dečka Marka Janjuševića ne šteti samo njima dvoma, već i članovima njihovih porodica koji sve to gledaju na malim ekranima.

Sve češće svađe koje prerastaju u fizički obračun dvoje ljubavnika, ozbiljno povređuju one koji ih vole i čekaju napolju. Radomir Marinković Taki, otac kontroverzne zadrugarke, usled dešavanja u „beloj kući“ završio je u bolnici.

– Loše mi je, umirem – bilo je prvo što nam je rekao kada su ga pozvali, a onda objasnio zbog čega je završio na infuziji.

– Pozlilo mi je i pao sam u nesvijest, pa su me prevezli u bolnicu. Ne mogu više da podnesem i da gledam ono što se dešava u „Zadruzi“. Nemoćan sam da pomognem kćerki i zaštitim je, a boli me kada je vidim kako glavom udara u zid iz sve snage. Strepim da će se povrijediti i sebi učiniti nažao – kaže Taki za Alo! i dodaje:

 Smršao sam 18 kilograma, izgubio sam apetit, ozbiljno se loše osjećam, a pritisak mi je konstantno visok. Priključili su me na infuziju, a odradićemo i sve neophodne pretrage kako bismo vidjeli koju terapiju treba da uzimam – objašnjava Marinković.

Iako kaže da je svjestan i Majinih grešaka, glavnog krivca za njeno ponašanje i nervna rastrojstva koje svakodnevno doživljava vidi u Janjušu.

foto: Alo.rs

– Znam ja da Maja nije sjajna, ali takođe vidim da on sve najgore u njoj budi. Koristi je samo za kadar i opstanak u rijalitiju a ne voli je. S druge strane, ona njega voli i sve što radi, radi iz ljubavi. To je ne opravdava, ali je bar iskrena – naglašava Taki.

Kako kaže, sa nestrpljenjem iščekuje kraj ovog šou-programa pa da ćerku uzme za ruku i odvede kući.

foto: Alo.rs

– Ako se ja budem pitao, ona više nikad neće ući u rijaliti. Znam da je ona odrasla i punoljetna osoba i da odluke donosi sama i da ima prava na to, ali ako mene bude pitala posavjetovaću je da stavi tačku na taj dio života. Neka otvori salon, neka se bavi nekim drugim poslom. Dosta je dala za rijaliti, a naštetila je svima. Sebi najviše, ali i članovima njene porodice – završava Taki.

Leave a Reply