LUNA, MARKO I MALA MIJA STIŽU U ŠIMANOVCE, VODITELJ POTVRDIO NJIHOV DOLAZAK: Evo šta vas čeka – IMAJU VAŽNO OBAVJEŠTENJE ZA FANOVE

Nova epizoda najgledanije late night emisije „Amidži šou“ očekuje vas i ovog utorka uživo od 22:10 časova na najgledanijoj komercijalnoj televiziji, TV Pink. 

Ovog utorka očekuje vas prava ekskluziva – po prvi put nakon rođenja ćerke, kod Ognjena Amidžića u studio stižu Luna Đogani i Marko Miljković

Jedan od roijetkih primera ljubavi iz rijalitija koje su opstale i u spoljašnjem svijetu su upravo Luna Đogani i Marko Miljković. Iako su tokom dvije sezone „Zadruge“, gdje su i započeli vezu, imali zaista turbulnetan odnos, te su neposredno pred Markov ulazak u treću sezonu i raskinuli, čini se da su ipak uspjeli da se izbore za svoju ljubav.

Luna i Marko kao novopečeni roditelji dolaze u „Amidži šou“! Po prvi put, Luna i Marko govoriće o tome koliko im se život promijenio otkako su postali roditelji, šta je Mia promijenila i da li će se ostvariti Markova želja da uskoro dobiju i drugo dijete. Popularni rijaliti učesnici osvrnuće se i na sve aktuelne teme – kakav je Markov odnos sa Anabelom, da li ima izgleda da će se pomiriti, ko im je od bivših zadrugara čestitao na prinovi, ali i kakvi su im planovi za budućnost.

Leave a Reply