KUĆA NARODNE PJEVAČICE IMA VELIKI BAZEN NA KROVU: Zorica otvorila vrata svog doma, SVE PRŠTI OD LUKSUZA, NIKADA NE BISTE REKLI DA ONA TU ŽIVI!

Pjevačica narodne muzike i bivša zadrugarka Zorica Marković povukla se iz javnosti jedno vrijeme zbog zdrastvenih problema koje je zadobila. Međutim, nakon što se oporavila, Zorica se vratila na velika vrata, ali preko društvene mreže TikTok.

Mnogi njeni pratioci su se iznenadili ovim potezom, ali kao neko ko je poznat po humoru, sigurno da im je nedostajala Markovićeva u ovom izdanju. Zorica svakodnevno objavljuje klipove iz privatnog života, sa kime provodi vrijeme, mnogi njeni videi su već postali viralni što zbog.


Tako je u nekoliko klipova Zorica pokazala i svoju raskošnu kuću koju posjeduje. Zorica je u jednom intervju otkrila da na krovu kuće ima bazen u kom voli da provodi ljetnje vrele dane, ali luksuz pjevačice ne izostaje ni unutar samih zidina.

202356-markovic-iff

Poznata kao neko ko ne voli da se razbacuje skupim markama, Zorica je pokazala koliko je skromna i kako je uradila svoj topli dom,prenosi Republika.Veliko dvorište, sa krošnjama drveta i zelenilo su dio u kom se pjevačica opušta, a kada uđe u dom, preovladavaju minimalistički kućni aparati, ali i detalji.

Leave a Reply