PJEVAČICA ŠOKIRALA – RODIT ĆE DIJETE DARKU LAZIĆU: “Biću mu treća žena, a znate kako se kaže, treća sreća”

Pjevačica koja godinama peva u Srbiji na veseljima, a koja nije željela da široj javnosti otkrije svoje identitet, tvrdi da između nje i Darka Lazića postoji posebna veza, te da je spremna i da mu rodi dijete.

– Darko i ja smo godinama slabi jedno na drugo, kad god bismo se sreli znali smo da razmijenimo nežne poglede, osjećala se među nama jaka hemija, ali nažalost, nikada nam se nije dalo da se spojimo – započinje pjevačica za “Skandal” i dodaje:

 Kad god bismo se sreli, ili je bio sa Anom, pa sa Marinom, nikako mi se nije dalo da ga osvojim, ali evo sada je prestala korona, opet radimo zajedno i vjerujte, sada neću gubiti vrijeme – iskrena je pjevačica koja ne krije da je luda za Darkom.

darko-e1615023402908

– On je tako poseban, njemu treba žena poput mene, a znam da je i on zagrijan, moći ću da ga osvojim samo ako budem uporna i strpljiva. Šta fali, može sa mnom da se oženi, biću mu treća žena, a znate kako se kaže, treća sreća! I dijete ću da mu rodim, a Marina samo neka gleda. Ja znam detalje o njima, ne može ona klinka da naređuje i komanduje Darku. Sve njegove žene su umišljale da su dive i onda jednom Darku koji je toliko uspješan i sposoban diriguju šta i kako da radi, a bez njega su niko i ništa! E pa drage moje, ne možete tako! Darku treba mudra i smirena žena, a to sam ja. Kad ja osvojim Darka, Marina će se pokajati, ali biće kasno, onda će da sedi sama i kuka i plače jer će shvatiti kakvog je muškarca izgubila! Ali tada će Darko da bude samo moj i kraj – završava pjevačica za gorenavedeni list.

Leave a Reply