NAZIRE SE STOMAČIĆ! KATARINA GRUJIĆ SINOĆ IMALA NASTUP: A ovaj detalj je svima zapao za oko, SVI SU GA GLEDALI

Katarina Grujić i dalje ne želi da potvrdi navode da je u drugom stanju i da čeka bebu s vjerenikom Markom Gobeljićem, već se na pitanja tog tipa samo nasmije i poruči da će se saznati kad za to bude vrijeme.

Ipak, pjevačici je počeo da se nazire stomačić, što se primijetilo na njenom nastupu u Budvi pre dve večeri, kad ju je prijatelj snimao i to objavio na Instagramu.

Ovo je jedan od prvih Kaćinih nastupa nakon duge pauze, pa se na njenom licu moglo vidjeti da je sretna što je konačno s publikom. Pjevačica je spojila lijepo i korisno, pa tokom dana uživa u kupanju i sunčanju na nekim od crnogorskih plaža u društvu svog verenika, dok je veče rezervisano za posao. Preksinoć je u dupke punoj diskoteci održala nastup, a snimci koji su se pojavili na Instagramu govore da se Katarina ili ugojila, ili je počeo da joj se nazire trudnički stomak.

2614955-20210620-15-00-20-2120200-ff

FOTO: PRINTSCREEN

Ona je obukla usku dugačku haljinu koja je ocrtavala njene obline, a upravo zbog toga se i mogao primetiti trbuh, koji je bio u prvom planu. Pošto se zna da je Kaća vrijedna i da pazi na liniju, te da redovno trenira i vodi računa o ishrani, sasvim je sigurno da stomak nije dobila jer se ugojila, već je razlog za to mnogo ljepši.

2614955-20210620-15-00-20-2120200-ff

FOTO: PRINTSCREEN

Inače, pjevačica je i ranije pričala da će raditi i kada bude trudna, sve dok joj to stanje dozvoljava. Očigledno je da se ona osjeća odlično u prvim trudničkim danima i da je raspoložena da radi, te da nije razmažena trudnica.

Ono što je za pohvalu jeste da se Gobelja ne odvaja od svoje vjerenice, pa je osim tokom dana, uz nju i tokom nastupa kako joj ništa ne bi zafalilo.

Leave a Reply