HAOS U ŽIRIJU ZVEZDA GRANDA ZBOG ISAKA ŠABANOVIĆA pred samo finale: Mili surovo odbrusio Đorđu Davidu – “Jasno je svima…” – ITCbuss

HAOS U ŽIRIJU ZVEZDA GRANDA ZBOG ISAKA ŠABANOVIĆA pred samo finale: Mili surovo odbrusio Đorđu Davidu – “Jasno je svima…”

Aleksandar Milić Milić potpuno je posvećen svojim kandidatima u takmičenju “Zvezde Granda”, koje priprema sada za polufinale, a kasnije i za finale koje će se održati 26. juna.

On je otkrio i da nije imao problem sa tim što se kasnije priključio stalnoj postavci žirija, a prokomentarisao je i svog kandidata Isaka Šabanovića koji je osvojio srca publike kada se prvi put pojavio na “Grandovoj” sceni.

Na početku je istakao da nije imao problem sa tim što se naknadno priključio stalnoj postavci žirija i da mu je jedini izazov bio rad sa mladim talentima.

– Rad sa pjevačima je moj osnovni posao, tako da meni ništa nije bilo nepoznato, iako sam naknadno došao u “Zvezde Granda”. Ono što mi je bio izazov jeste što sam imao prvi put priliku da radim sa mladima koji tek počinju svoje karijere – rekao je Mili i otkrio da li misli da će Isak pobediti u takmičenju.

isakkk-830x0-1

foto: Printscreen

– Isak je odličan kandidat, već je zvijezda. Ali, ko god da pobijedi, mi smo svi pobjedili.

Đorđu Davidu je navodno zasmetalo to što se Isak sada pojavljuje u reklamama i što ljudi pričaju o njemu, te je publika negdje zaključila da ga roker ne voli.

– To je njegov problem i u to ne ulazim. To više govori o njemu samom, a da je Isak zvezda ovog takmičenja, jasno je svima – rekao je Mili za “Kurir“.

Leave a Reply