ANABELA SE OGLASILA PRED LUNIN IZLAZAK IZ PORODILIŠTA: Evo šta će pokloniti unuci, A TEK ŠTA JE REKLA O MARKU

Anabela Atijas poznata pevačica i majka Lune Đogani, prije tri dana postala je baka, njena kćerka je na svijet donijela malu Miu koju je cijela porodica željno iščekivala.

Ona je za Espreso.rs otkrila kakav je osjećaj postati baka.

Prelijep je osjećaj, stvarno ne mogu da ga opišem niti da uporedim ni sa čim do sada. Gomila ljubavi mi je došla u život i još ljubavi što sam do sada imala je još stiglo, mnogo sam srećna i mnogo se dobro osjećam, predivno je i jedva čekam da je upoznam. Moje dijete je rodilo dijete. Mi žene smo odavno predodređene za to, to je instikt. Odavno sam ga imala još kao dijete, sestra, mama i evo sada kao baka.

Koliko ste strepili i brinuli da sve prođe u najboljem redu, da li vam fali što niste bili uz Lunu u tim trenucima?

– Jesam, ne volim kada im dlaka na glavi fala a kamoli tako nešto. Strepila sam cijeli dan i jedva čekala da se sve završi da mogu da odahnem. Uvijek sam bila uz Lunu kad god joj je nešto falilo, al znala sam da je to proces kroz koji je sama trebala da prođe.

anabela-atijas-luna-djogani-marko-miljkovic-830x0

foto: ATA Images

Kada ćete vidjeti unukicu, hoćete li ih sačekati ispred porodilišta?

– Unukicu ću vidjeti sutra kada izađe, dođe kući. Neću čekati ispred bolnice da pravim gužvu, i tako su ulasci zabranjeni i posjete i ne vidim razloga zašto bi bila ispred bolnice.

Da li Mia liči na Lunu kada je bila mala, možete li da uporedite na koga je povukla? Majku ili oca?

– Još uvijek je mala da bi mogla da znam da li liči ili ne liči baš na mamu ili na tatu al moj utisak je da liči na tatu. S tim što su njih dvoje vrlo slični onako, imaju oboje pune usne, bradu izraženu, nos. Generalno može da se kaže da liči i na Lunu kada je bila mala, ali dosta više na Marka.

Jel ste sve spremili za dolazak bebice, pokolone i šta ste joj kupili?

– Jeste,sve je spremno Marko i Luna su to odavno sve završili. Pokloni su spremni i mi sa njima ko zapete puške. Baka će da joj da kovertu, mislim da je to najpraktičnije, jer se nadobijala svega što joj treba, i nešto onako tradicionalno od nakita, kazala je Anabela za portal “Espreso.rs”

Leave a Reply