PRVI INTERVJU MAJE I ALENA NAKON VIJESTI DA ĆE DOBITI BEBU: Otkrili koje ime će dati bebi i sve iznenadili, NE KRIJU SREĆU

Alen Hadrović i Maja Marković, bivši zadrugari, započeli su svoju vezu u aktuelnoj sezoni najgledanijeg rijaliti programa “Zadruga”. Iako je njihova veza počela pod kamerama, njih dvoje su uspjeli da savladaju sve prepreke, a sada će postati i roditelji! Njih dvoje su u intervjuu za  Pink.rs otkrili da li su planirali bebu, gde će živeti, da li će Majin sin Andrija živjeti sa njima, ali i kada će stati na “ludi kamen”.

 – Sve što se desilo je bilo jako čudno i, po meni, sudbinski. Znao sam da ima neki razlog zašto sam ušao u Zadrugu, da li zbog posla ili nečeg drugog i eto zbog Maje. Ja nju kada sam prvi put vidio, osetio sam nešto što nisam do sada i osjećaj me nije prevario – rekao je Alen, a Maja se nadovezala:

Slažem se sa njim, bilo je lijepih i ružnih momenata, ali ni zbog čega se ne kajem. Bilo je sudbinski, dosta smo se borili. Izborili smo se za našu ljubav i tu smo gdje smo. Svaki napad koji smo pretrpjeli nas je više ojačao i sada napolju je naš teren, koristimo svaki trenutak. Bilo je teško, nismo mogli da razmišljamo o nama, imali smo pritisak unutra, ali napolju smo vidjeli da ne može ništa da nas poremeti, zajedno smo i jači smo.

 – Meni su predviđali da ću imati dosta djevojaka napolju, da ću ludovati kada osjetim slobodu, a ja tri nedjelje nisam mogao da spavam, bez Maje – dodao je Alen.

2550135-maja-alen-ls

Mnoge je iznenadila vijest da će Maja i Alen postati roditelji, a oni za Pink.rs otkrivaju da li je beba došla planirano ili ne, kao i kako su saznali radosnu vest, ali i kada je termin za porođaj.

 – Mi smo planirali, ali nismo znali da će se desiti odmah. Nije to bilo u Zadruzi, da ne misli neko, po terminu se zna. Mi smo zajedno saznali, on je više isforsirao, ja sam imala mučnine, pa sam radila test, prvo je bio negativan, pa pozitivan, onda smo otišli na ultrazvuk, saznali smo kako ide sve. Sada sam deveta nedjelja. Ja sam jako srećna zbog toga što će Andrija imati batu ili seku. Prvo smo rekli njegovima, oni su bili presrećni, pa smo rekli mojima, a onda i prijateljima i tako. Termin mi je krajem godine, rekli su nam između 30. decembra i 7. januara – rekla je Maja.

Moji svi obožavaju Maju, cijela familija, tetka, baba, ma svi – nadovezao se Alen.

– Vidjeli smo reakcije na Zadrugoviziji, voljeli bismo da sam vidio Mićinu, ali vidjeh da je ćutao kao zaliven. Nema šta on više da kaže, ja nemam potrebu da komuniciram sa njim, ni ona ni ja – rekao je Alen.

 – Što se tiče imena, ako bude djevojčica, imamo ime koje je dugo u porodici, moja prababa je bila Angelina, tetka, sestra – rekao je Alen, a Maja je otkrila kako će se beba zvati ako bude dječak:

Ja kada sam htjela Andriji da dam ime, razmišljala sam i htjela da dam ime Vuk, tako da ćemo tako dati ime ako bude muško

Leave a Reply