O JOVANINOM POTEZU DANAS SVI BRUJE, večeras se oglasio i Osman Karić: Svi je osuđuju, a evo šta kaže STEFANOV OTAC

Kako je već poznato, u Zadruzi trenutno vladaju otmičari! Naime, četvoro zadrugara je “oteto”, a to su Stefan Karić, Milan Janković Čorba, Rialda Karahasanović i Fran Pujas. Ostali zadrugari, koji su podijeljeni u dve grupe, treba da se potrude na razne načine kako bi skupili otkup i vratili svoje prijatelje. Tokom današnjeg izazova koji su imali gdje su zalagali stvari, došlo je do rasprave preko televizora između Jovane Ljubisavljević i Stefana Karića. Naime, Stefan je zamjerio Jovani što se nije više potrudila oko stvari za otkup, a ona nije mogla da izdrži pa je plakala i urlala po kući.

Zbog svega što se desilo Pink.rs je stupio u kontakt sa Osmanom Karićem, Stefanovim ocem, kako bismo vidjeli kako on gleda na današnju situaciju i da li misli da će ovo sve uticati na dalji odnos mladog Karića i Jovane.

– Pomno sam ispratio sve, kao što uvijek i radim. Mislim da se Stefan jeste iznervirao, ne zbog postupka već Jovaninim naglašavanjem dok je govorila i nabrajala stvari kojih se odriče zbog ljubavi koju vjerovatno ima prema njemu. Opet mislim da i Stefan traži dlaku u jajetu i traži od nje da misli i razmišlja kao on. Stefan mora da shvati da postoje razlike između ljudi, postoji između braće, a kamoli ljudi koji su u vezi i na neki način se još uvek upoznaju. Ovog puta neću stati na njegovu stranu, naprotiv, uputiću mu kritike. Još nešto, Stefan umije često da pukne pa ishitreno i u bijesu i nezadovoljstvu kaže i što treba i što ne treba, ali se kasnije pokaje, što baš nije za pohvalu. Mislim da im ovo na vezu neće uticati, razlog tome je obostrana ljubav – siguran je Osman u svojoj izjavi za Pink.rs.

Leave a Reply