MARINA TUCAKOVIĆ SE PORED KARCINOMA BORI I SA OVOM BOLESTI: Zbog nje završila u kolicima, EVO O ČEMU JE RIJEČ

Marina Tucaković (67) kaže da je zbog dijabetesa završila u kolicima!

Najpoznatija hitmejkerka od 2018. godine bori se sa rakom dojke, a sada joj život zagorčava i šećerna bolest.

Pored kancera, imam i dijabetes, koji mi je udario na stopala, pa ne mogu da stojim na nogama. Zato moram da se krećem u kolicima. Zdravstveno stanje mi je promenljivo, nekada sam bolje, nekada lošije, kako koji dan… Hemioterapije teško podnosim, a u lekovima za smirenje nalazim snagu da nastavim dalje – priča Marina za Informer i dodaje da uprkos svim problemima nije klonula duhom:

– Tipična sam škorpija u horoskopu. Može da mi bude i pet puta gore, ali ja ne odustajem od provoda. Dešava mi se tu i tamo da padnem, ali se uvek podignem.

Žena koja je napisala najveće hitove na našoj estradi probala je na sve načine da pobedi tešku bolest.

– Verujem u hemioterapiju, ali i u alternativnu medicinu. Preko prijatelja iz Bosne nabavljala sam neke trave i dugo sam ih pila. Čim sam još živa, znači da ima nečeg što me drži i tera da guram dalje. Doktori mi kažu da su mi rezultati bolji nego pre. Trudim se da sve što mi se dešava sagledam realno, onda je mnogo lakše – iskrena je Tucakovićeva.

Bez obzira na ozbiljno zdravstveno stanje, Marina nikako ne može da se oslobodi svog najvećeg poroka – cigareta.

– Ne pušim dve pakle kao ranije, ali zapalim poneku. Šta ću, ne mogu bez cigareta, one me opuštaju. Volim i rakijicu da popijem, ali samo jednom mesečno jer ne smem češće – kaže Marina.

Leave a Reply