“Primjer sam prave Srpkinje…”, Jelena Karleuša ponovo o Baji Malom Knindži: EVO ŠTA JE SADA PORUČILA, NEĆE MU BITI DOBRO!

Jelena Karleuša ističe da je ona pravi primjer poštovanja zemlje Srbije.

Jelena Karleuša je putem svog Instagrama uputila nekoliko žestokih opaski na račun pevača Mirka Pajčina, poznatijeg kao Baja Mali Knindža, i navela da je njegova pojava na proslavama “pokazatelj da smo kao društvo otišli u k**”.

Ovim povodom se oglasila pjevačeva kćerka, stala u dobranu oca, a zatim je Baja Mali Knindža poručio: “S obzirom na to s koje strane dolaze ovakvi komentari, poeni idu meni”. Sada je Karleuša objasnila zbog čega je toliko kritična prema kolegi:

“Muzika ne ijda ima nacionalno obilježje, niti da dijeli ljude po vjeroispovesti, nacionalnosti, boji kože, muzika mora da spaja. Da širimo ljubav i zaboravimo na ono najgore što se desilo na našim prostorima, a to su ratovi, a ne iznova da se vraćamo u crne devedesete, kada smo svi propatili i naučili veliku lekciju. Šta znači pjevati o ljudima koji su učestvovali u ratovima? Ja smatram da u 21. vijeku tome mjesta”, rekla je Jelena, a na pitanje da li je umori borba sa svima, željeći da iskaže svoj stav istakla je:

1613950607216-karleusa-830x0

“Ja imam potrebu da iskažem ono što mi je na duši i šta osjećam, to što su mi najpraćenije društene mreže, pa to ima najveći odjek i buru. Ja smatram da sam izuzetno pravična i sve što kažem je surova istina. Nema ničeg lošeg u tome ako kažem da sam protiv rata i podjele, protiv svega ružnog, što je učinilo svima nama loše. Ja sam pravi primjer poštovanja naše zemlje Srbije. Ovako treba svaka Srpkinja da propagira prave vrijednosti. Muzika nikada ne smije da bude politički obojena. Ko se ne slaže sa mojim mišljenjem, on je šljam”.

Leave a Reply