IZLETJELO JOJ, GOCA BOŽINOVSKA OTKRILA KAKO ĆE SE ZVATI MIRKOV I BOJANIN SIN: Već su odabrali ime

Goca Božinovska ne krije uzbuđenje što će u avgustu po prvi put postati baka. Njen sin Mirko i snajka Bojana Rodić uskoro će dobiti sina, a sada je jpevačica u razgovoru za Alo! ispričala kako teku pripreme, ali  je i otkrila detalje vjenčanja koje će se, kako kaže, uskoro dogoditi. Ona je indirektno priznala i da će se unuk zvati po njenom pokojnom suprugu.

Kako teku pripreme za vjenčanje?

Čekali smo da se malo stiša cijela situacija izazvana pandemijom. Bojani je već veliki stomak tako da će se pred porođaj vjenčati u opštini da bi uzela njegovo prezime. Svadbu i krštenje djeteta ćemo spojiti jer planiramo dosta zvanica.

Da li je sve spremno za bebu, kako će se unuk zvati?

– Sve je spremno za unuče. Ime vam ne smijem otkriti, ali pošto je dječak u pitanju, možete pretpostaviti kako će se zvati. Biće mali Šijan.

Kako se slažeš sa snajom Bojanom?

– Idealno se slažemo. Nismo drugarice, ali nismo ni klasične snaja i svekrva. Ona i Mirko žive u istoj kući sa mnom, sprat iznad mene tako da imaju svoj prostor. Nastaviće sigurno da žive u Surčinu jer se i Bojani tako sviđa.

Kakva je Bojana kao trudnica, da li je zahtjevna?

– Nije zahtevna, ona je jedna čigrica. Često se svađam sa njom, opominjem je da obuče majicu, papuče, jurim je kroz kuću sa prslukom… prilično sam uplašena i brižna kada je riječ o njoj.

Kakav odnos imaš sa budućim prijateljima i da li ti je drago što ćeš se oroditi s Cecom?

– Bojanini roditelji su sjajni ljudi, super se slažemo. Nikada nisam razmišljala da bih mogla da se na neki način orodim sa Cecom, ja nju mnogo volim i mi ćemo uvijek biti koleginice i drugarice, a ovo što se desilo je slučajnost, rodila se ljubav među djecom.

Koliko se Mirko promijenio od kada je saznao da će postati otac?

– Kada je Mirko u pitanju, jako sam iznenađenja. Mislila sam da će nastaviti po starom, sa izlascima i ludovanjem, ali nije tako. Kaže da mu je dosadno da izlazi bez Bojane i srećna sam što je tako.

Da li ćeš biti stroga baka?

– Neću biti stroga, nikada nisam bila. Kada sam slušala priče da se unuče voli više od djeteta, nisam vjerovala, ali izgleda da će tako biti.

Leave a Reply