SHA DAO 50.000 EURA ZA TARINU KAZNU, A SADA SE OGLASIO VUK MOB: Otkrio šta je Sha tražio od produkcije, VIŠE NEĆE DA ŠUTI

Na modnoj reviji koju je u Beogradu organizovao reper Stefan Cvijović Cvija pojavile su se večeras brojne javne ličnosti, a među njima je bio i reper i bivši zadrugar, Vuk Mob.

On je u razgovoru sa novinarima istakao da je trenutno potpuno posvećen porodici, prvenstveno svojoj bebi Teoni.

Reper je rekao da se ne ustručava od roditeljskih dužnosti, te da redovno hrani, presvlači i kupa bebu, koja, kako kaže, “živi kao bubreg u loju”.

Budući da je Vuk i ranije rado komentarisao postupke svojih bivših rijaliti cimera iz “Zadruge 4”, a pogotovo Nenada Aleksića Ša, ekipa portala Srbija Danas iskoristila je priliku da ga pita šta misli o njegovom današnjem potezu i odluci da plati dug njegove devojke Tare Simov prema produkciji, u iznosu od 50.000 eura.

– Njegov život, njegove odluke. Ne znam šta da kažem! Ja sam u jednom trenutku bio jako bijesan zato što je on zahtjevao da ja budem kažnjen, što se na kraju i desilo. Ja sam tamo ušao prvenstveno zbog svog djeteta. I onda ti mom djetetu zatevaš da se oduzmu pare, zato što si se ti sam sebi u***ao u život, druže, ja sam ti kriv zbog toga – objasnio je Mob.

– Ne znam kojim iznosom sam kažnjem. Samo su mi rekli da sam debelo kažnjen. E, sad, i honorar je bio debeo, pa… vidjećemo – dodao je reper.

Leave a Reply