JUČER SE ZVANIČNO RAZVELI, PODIJELJENA IMOVINA: Evo šta je pripalo SHA, a šta IVANI – SVI IZNENAĐENI

Nenad Aleksić Ša nvodno nije htio da se vidi sa svojom suprugom Ivanom Aleksić, iako je ona pristala na to, piše Srbija Danas.

Njegov razlog za takvo ponašanje je navodno Vladimir Tomović i to što se Ivana čula sa njim dok ju je reper varao sa Tarom Simov.
Poslije javne prevare koju je Nenad Aleksić Ša napravio u rijalitiju “Zadruga 4”, njegova sada bivša supruga Ivana je podnijela papire za razvod braka.

Nenad ju je tada ocrnio javno i to zbog spekulacija koje je dobijao u rijalitiju, zamjerivši joj njeno druženje preko društvenih mreža sa bivšim učesnikom Vladimirom Tomovićem.

Ivana je pristala da se vidi navodno sa reperom kako bi se dogovorili oko detalja razvoda i podjeli imovine. Međutim, kako navodi izvor pomenutih medija, on nije smio da stane pred nju. Nenad je navodno odbio da se vidi sa Ivanom, iako je ona navodno odlučila da mu ostavi oba stana na Novom Beogradu kao i lokal u tom dijelu grada, koji su izdavali, a za sebe je zadržala lokal u kom je njen salon.

Inače, oni su se jučer zvanično i razveli, što je ivani prvi čestitao Vladimir Tomović, putem društvene mreže Instagram.

Leave a Reply