DA LI SE SJEĆATE GUMUŠ IZ SERIJE? EVO KAKO DANAS IZGLEDA: Mnogi je nisu prepoznali koliko se promijenila (FOTO)

Priču o ljubavi Gumuš i Mehmeta pratilo je više od 85 miliona gledatelja, a glavni glumci turske serije, koja se prije gotovo deset godina prikazivala u našoj zemlji, Songul Oden i Kivanç Tatlitug, preko noći su stekli planetarnu slavu.

https://www.instagram.com/p/B3RwhABFWrP/

Glavna glumica Songul Oden je u Turskoj ponajprije poznata kao pozorišna glumica s obzirom na činjenicu da je u teatru odigrala veliki broj zapaženih uloga. Također, tokom svoje karijere uspjela je i kao model, snimajući za neke od najjačih svjetskih brendova.

Zaigrala je i u nekoliko filmova, glumeći s najpoznatijim turskim glumcima poput Halita Ergenca, Cansua Derea i Ezgija Asroglua.

Rođena 17.02.1979. godine u Diyarbakır, a djetinjstvo provodi u Ankari. Diplomirala je na Turskoj akademiji dramskih umjetnosti. U prevodu njeno ime je i naziv vrste ružinog cvijeta tako da je veoma brzo ova lijepa glumica postala poznata pod nadimkom Ruža Turske. Njena karijera počinje 2001. godine kada je dobila ulogu u mini seriji Posljednja volja. Zatim se pojavljuje u serijama Oblak u vazduhu, Gumuš, Predaj se srce.

Kako sada izgleda lijepa Gumuš pogledajte u nastavku.

https://www.instagram.com/p/CF1ZNLSl4Ci/

Leave a Reply