BIVŠI DEČKO ANE KORAĆ HITNO PRIMLJEN U BOLNICU, DOŽIVIO SRČANI UDAR: Objavljene prve informacije, EVO U KAKVOM JE STANJU

Filip Mijatov, nekadašnji zadrugar i bivši dečko Ane Korać doživio je srčani udar, a na Instagramu je podijelio fotografiju iz bolnice iz Londona. 

Filipov rođeni brat oglasio se ovim povodom za Kurir i potvrdio da je Mijatov u petak primljn u bolnicu zbog niskog pritiska i blažeg infarkta koji je preživio. 

2598589-filip-mijatov-ff

– U petak je primljen, čekali su ponedeljak, verovatno će imati operaciju srca – rekao nam je Dimitrije Mijatov. 

I njegov prijatelj je ispričao da je bivši rijaliti učesnik hospitalizovan. 

2598593-filip-mijatov-2-ls

– Želim da obavestim naciju i fanove da je Filip Mijatov imao srčani udar i da se trenutno nalazi u jednoj bolnici u Londonu. Doktori ispituju njegovo stanje. Zvao me je noćas oko pola devet, rekao mi je da su ga skinuli sa aparata. Pričali smo o mnogim stvarima, naročito o njegovom zdravstvenom stanju. Mnogi se pitaju kako smo se nas dvojica upoznali. To se desilo kada je došao kod nas kada su mu zapalili auto – rekao je on i dodao: 

– Filip je izuzetno korektan momak. Dečko koji ima puno para. Svaka čast, daće bog i da ima još više. Pošten je. Čašćavao nas je i više nego što treba. Trenutno je u rukama najboljih doktora i stručnjaka. Malo je preterivao sa treninzima, trenirao je po dva, po tri sata i nije pravio pauze. Ne verujem da je to zbog toga. Možemo samo da nagađamo. Doktori će ispitita zašto mu se ovo dogodil – ispričao je.

Leave a Reply