Stilski namještaj, luksuzni dnevni boravak! ZAVIRITE U DOM TAKMIČARA ZVEZDA GRANDA: 1 detalj će vas raspametiti

Zeljko Vukčević, otvorio je vrata svog doma u Podgorici.

Kao pravi domaćin odmah je ekipu portal “Grand online” uveo u kuhinju i skuvao kafu.

– Vjerovali ili ne, ova kuhinja je stara tridesetak godina, ali se odlično snalazim s obzirom da sam po zanimanju kuhar. Najčešće spremam sebi (smijeh) a ne drugima što se da vidjeti po mojoj kilaži. Uglavnom je to meso, osim kad sam na dijeti pa jedem povrće-  priznaje Željko koji je tokom takmičenja smršao 12 kilograma.

Trpezarija u domu Vukčevića prepuna je uspomena, slika i detalja, a posebno mjesto zauzima portret pradede Simona.

d0eefa0ad307fe17499616c2af8596cfdc44452e

foto: Grand Online

– Prababu još nismo uradili, treba i nju da sredimo (smijeh). Po pradedi sam trebao da dobijem ime ali su mi dali ime Željko jer su me posle ćerki priželjkivali. Ne bih se bunio da se zovem Simon Vukčević, baš je zvučno za scenu ali dobro. Idemo dalje- rekao je pa ih je poveo u kutak gdje je najčešće boravi a ponekad i pravi žurke.

Kako je rekao to je najzanimljiviji dio kuće koji je do detalja osmisila njegova majka. Po njenoj želji, komadi stilskog namještaja stigli su iz svih krajeva svijeta, dok je tata bio zadužen da urami grb Crne Gore i to zlatnim vezom.

Pored nekolicine slika, knjiga i drugih antikviteta, posebno mjesto zauzima porcelanska vaza.

-Ovaj ćup mi je uvijek bio zanimljiv detalj i nešto što nismo smjeli da taknemo kad smo bili klinci. Bilo je ”samo ne oko ćupa”- kroz smijeh nam je objasnio Vukčević.

0751d5151ddf5cb1398b66d639fe03c49bd99c0b

foto: Grand Online

Iako tvrdi da je glavno mjesto okupljanja dnevni boravak, ekipa portala “Grand Online” uvjerila se da je prava žurka zapravo na nevjerovatnom mjestu u kući! 

Pogledajte kako je to izglealo: 

Leave a Reply