OGLASILA SE IVANA ALEKSIĆ NAKON REPEROVE ISPOVIJESTI! Nakon što se ŠA obrušio na porodicu, njegova supruga uputila JASNU poruku!

Ivana Aleksić, još uvijek zakonita supruga repera Nenada Aleksića Ša, retko se oglašava povodom skandala koji je doživjela od supruga kada ju je u rijalitiju Zadruga prevario sa diskvalifikovanom zadrugarkom Tarom Simov.

Ša je iznio brojne tvrdnje o lošem braku koji je imao sa Ivanom, iako je prije preljube predstavio svoj odnos sa Ivanom kao najljepši period koji je doživio. Ivana se do sada nekoliko puta oglašavala za medije, ali uglavnom je ponavljala istu rečenicu i ostala je dosljedna sebi, te je uvijek isticala da nema komentar, zbog dogovora sa Nenadom

Međutim, na svom Instagram nalogu Ivana je objavila stori sa zanimljivom porukom.

– Nisu svi za sve – glasi njena poruka.

Prošle noći Ša je dao ispovijest o neimaštini i kroz kakave periode u životu je prošao, te se obrušio na svoje roditelje, govoreći da će se tek obračunati sa njima, jer djevojci sa kojom je prevario Ivanu nisu dali ključ od stana, u kom je njegova supruga do skoro boravila. Da li se Ivanin status odnosi na baš na ovu Nenadovu situaciju, pokazaće vrijeme.

Leave a Reply