MAJA MARINKOVIĆ JE PRVI PUT VIĐENA U SPOTU SRPSKOG PJEVAČA, TADA NIJE ZNALA ZA ZADRUGU: Objavljena slika prije operacija – SVI KAŽU DA JE PRELIJEPA

Maja Marinković prvi put se u javnosti pojavila u spotu “Lepe žene” kod repera Ivana Mihajlovića Šarca.

Ona je tada, kako muzičar tvrdi, bila prirodno lijepa djevojka koja nije imala potrebu da poseže za hirurškim intervencijama.

– Maju sam upoznao na Fejsbuku. Bila je slatka, ni nalik na današnju. Znala je ko sam, a odbila je honorar koji sam joj ponudio. Rekla je da ima sve u životu, valjda od oca. Poslije je moj tatu majstor rekao da njen ćale priča neke krimi-priče. Bila je stidljiva, povučena, ne znam šta joj sve ono treba što je uradila od sebe. Otac je zvao kad smo snimali i rekao da ne bude previše golotinje. Poslije mene je bila kod svih drugih.Ivan smatra da se Marinkovićeva upropastila operacijama.

– Mora da je dobila savjet da se ponaša kao dileja. Sigurno glumi. Znam samo da se unakazila sa svim filerima. Ne znam šta joj bi kada je bila kao med. Kada smo snimali spot čak se i snimatelj zaljubio u nju. Bila je kao anđeo, nekako srazmjerna. Moj tip žene je Karmen Elektra, Pamela But, Silvija Sejnt, i Maja je imala figuru boli glava, a da se nije punila, bila bi druga Karla Bruni – ocijenio je reper. Mihajlović je ocijenio i Janjuša.

– Djeluje mi kao okej lik, ali da ima problema sa kockom, ima. U “Zadrugu” uđeš i poneseš papire za razvod. Realno i ja bih se razveo, zato mi ekstra da niko ne zna kada “fakujem” i šta. Mangupi su nekad tretirali žene kao dame. Maja je nekad bila sve suprotno od ovoga što je danas – zaključio je on.

Leave a Reply