EVO KOLIKO BAKŠIŠA SU DOBILI MUZIČARI NA SVADBI ŠABANOVOG UNUKA: Cifra od koje se manta u glavi

Najgalantniji je navodno bio mladoženja, kao i njegov ujak Mihajlo Šaulić

Fudbaler Luka Adžić, unuk pokojnog kralja narodne muzike Šabana Šauilića, oženio se dugogodišnjom djevojkom Aleksandrom Ličinom, a muzičari na svadbenom veselju dobili su veliki bakšiš.

Luka i trudna Aleksandra su se venčali u Vojvodini, na salašu, u prisustvu najbližih, a iako je bio odabran i mali krugh ljudi, zubog epidemiološke situacije, nije izostao dobar bakšiš.

Naime, brat Rade Manojlović, Nenad, i njegova koleginica Marina Stankić, bili su zaduženi za atmosferu na veselju, a ako je suditi po snimcima, oni su se odlično oparili.

luka-svadba-foto-objektiv-7-830x0

foto: Objektiv.rs

Zvezde Granda su na pjesmama pokojnog kralja narodne muzike navodno dobile oko 10.000 evra bakšiša, piše Kurir. Najgalantniji je navodno bio mladoženja, kao i njegov ujak Mihajlo Šaulić, a oni su pjevačima stavljali novac u ruke.

Na svadbi se mirofona latila i Lukina tetka Ilda koja je mladencima otpjevala pjesmu Lepe Brene “Ja nemam drugi dom”, uz koju je bio prvi ples. Nakon svadbenog veselja, Šabanova udovica Goca Šaulić istakla je da su osjećanja svima iz porodice bila pomiješana.

ilda-saulic-1-830x0

– Tokom čitavog dana u nama su se miješala osjećanja, s jedne strane bili smo presretni da vidimo Luku kako počinje novo poglavlje svog života, a sa druge, žao nam je što Šaban to nije dočekao da vidi. Luka je bio naša prva radost i Šaban je sa njim uvijek imao poseban odnos, tako da sam sigurna da bi danas bio najsrećniji na svijetu – rekla je ranije Goca.

– Život svakako mora ići dalje, a pošto će naš Luka i njegova Aleksandra uskoro postati roditelji, pred nama je još dana neizmjerne sreće i ponosa – rekla je tada Goca, nakon slavlja.

Leave a Reply