APARTMAN U “NARODNOM FRONTU”, EVO KAD ĆE LUNA ĐOGANI DOĆI U BOLNICU: “Sve je spremno!”

Luna Đogani, a sada Luna Miljković broji sitno do porođaja. Pjevačica je danas završila navodno sa svim pripremama za dolazak bebe, a od ponedeljka bi trebalo da se smjesti navodno u porodilište “Narodni front” u apartman.

Luna je u petak bila na ultrazvuku, pa je ljekar konstatovao da navodno Miljkovići svaki dan očekuju dolazak bebe. Na sreću, trudnoća protiče u najboljem redu, a Luna i njen suprug Marko miljković sa nestrpljenjen čekaju svoje prvo dijete. Iako se posljednjih godina sve veći broj jvnih ličnosti odlučuje za porođaj u privatnoj bolnici, to nije slučaj kod novopečene gospođe Miljković. Ona godinama ide kod svog ljekara koji radi upravo u ovoj bolnici i nije željela ništa da mijenja.

Marko je navodno zakupio apartman na pet dana, a ukoliko bude bilo potrebe, oni će produžiti boravak. I kod kuće je sve spremno za djevojčicu. Prije odlaska u porodilište, Luna i Marko su obišli radnje sa bebi opremom i pokupovali sve što je neophodno za novorođenče.

– Znam da ćemo Marko i ja biti savršeni roditelji. Spremni smo za ovu najvažniju ulogu. Ja se savršeno osjećam i bebin dolazak će samo da nam uljepša život cijele porodice – rekla je Luna nedavno za pomenute medije.

Leave a Reply