SRPSKI ASTROLOZI PROREKLI SUDBINU LUNINOJ I MARKOVOJ KĆERKI MIJI: Evo šta će biti kada odraste, OTKRIVENO

Pjevačica i pobjednica druge sezone rijalitija “Zadruga” Luna Đogani broji sitno do porođaja, a budući otac Marko Miljković sa velikim nestrpljenjem očekuje trenutak kada će naslednicu Miju da prigrli u svojim rukama.

Luna se trenutno nalazi u bolnici, a tamo je svojoj nasljednici ostavila emotivnu poruku: “Ne mogu da dočekam da te vidim”.

Dok se sa nestrpljenjem očekuje dolazak Mije na svet, rađaju se i brojna pitanja, na koja će portal Srbijadanas pokušati da odgovori. Između ostalih – Kako će se prezivati Markovo i Lunino dijete? Ali i šta će Mija biti u horoskopu?

U tradiciji je uobičajno da dijete ponese očevo prezime, iako danas u evropskim zemljama postoje različiti zakoni i pravne regulacije koje propisuju čije prezime će novorođenče nositi. Tako je u Francuskoj tek od 2005. godine donijet zakon koji omogućava da dijete može poneti očevo ili majčino prezime ili oba. Srbija ima liberalan odnos prema ovom pitanju – da li će dete nositi prezime oca ili majke ili kombinaciju ovih prezimena, sporazumno određuju roditelji, a samo prezime se može, uz nadoknadu od 13 000 dinara, menjati bezbroj puta.

Luna je na venčanju prihvatila prezime Miljković i na taj način ostala verna patrijarhalnoj tradiciji po kojoj je žena ta koja preuzima muževljevo prezime. Moderne trendove neće pratiti ni kada je u pitanju davanje prezimena njene naslednice, te je izvesno da će se Mija prezivati Miljković. Mediji su, takođe, pisali da se par tajno venčao na brzinu upravo jer Marko nije želeo da njegova naslednica ponese čuveno prezime Đogani.

Interesantno je da će detetovi inicijali biti M. M. – oni zvuče vrlo upečatljivo, te će možda upravo oni presudno uticati na Mijinu odluku da se bavi javnim poslom kao što se bave njeni roditelji, baba i deda po majci i druga brojna rodbina sa Lunine strane.

U ovom trenutku, Mija još uvek nije došla na svet, te ne možemo da utvrdimo detaljan horoskop. Da bismo uradili natalnu kartu (lični horoskop svakog pojedinca) potrebni su nam tačan datum i vreme rođenja, što još uvek ne znamo, ali na osnovu meseca i mesta rođenja ćemo da odredimo astrološke predispozicije deteta i kako će se Mija slagati sa roditeljima.

Pošto je Luna već u bolnici i njen porođaj se očekuje svakog trenutka, najverovatnije će Mija biti rođena u znaku blizanaca. Blizanci su vazdušni znak pod uticajem planete Merkur, večitog inteligentnog putnika na nebu, te su deca rođena u ovom znaku zainteresovana za sve vrste mentalnih i fizičkih aktivnosti. Oni su poput samog vazduha, te moraju da budu u stalnom pokretu. Upravo zato što su deca rođena pod znakom blizanaca toliko nemirna i željna senzacija, biti roditelj maloj Miji neće biti lako. Blizanci su jako aktivni još u majčinom stomaku, a po rođenju imaju ćešće pokrete ruku i nogu od drugih beba.

Mališani u ovom znaku su jako perceptivni i radoznali, stoga vrlo rano počinju da opažaju sve promene i aktivnosti oko sebe. Prvo će da reaguju na glasove, a vrlo brzo i na kontakt očima. Obično, progovore ranije nego deca rođena u drugom znaku. Marko i Luna, ali i babe i dede, trebalo bi da što više komuniciraju sa malim Blizancem, i to još od prvih dana života. Trebalo bi da joj pričaju o svemu što rade, šta osećaju, šta se događa – a i ovakve bebe se najbolje smiruju od plača uz dosta priče.

Poseban izazov za roditelje je kada mali blizanac prohoda. Blizanac se ne može ograničiti samo na jednu prostoriju, već i same roditelje iznenađuje svojom brzinom – kaže se da deca blizanaca ne hodaju, već da lete. Roditeljima će vrlo brzo postati jasno da moraju da zaštite i obezbede čitav stan, kao i da sklone sve rizične stvari. Deca blizanci čim vide odškrinuta vrata, poželeće da kroz njih pobegnu, te budući roditelji moraju da paze da ulazna vrata budu zatvorena, a balkoni i prozori bezbedno obezbeđeni.

Mali Blizanci jako brzo i vešto ovladaju tastaturama, telefonima i računarima, tako da možemo da očekujemo da će Mija vrlo brzo pomoći svojoj mami na Instagramu.

Blizancima vlada planeta Merkur koja vlada verbalnim izražavanjem. takođe, ovaj znak voli da bude u centru pažnje, tako da postoji velika verovatnoća da se i ona, kada poraste, bavi javnim poslom. Najviše uspeha bi mogla da ima kao voditeljka ili autorka neke gledane emisije. Sa druge strane, ako je roditelji budu usmeravali na čitanje knjiga, mogla bi da postane poznata naučnica ili ugledna književnica.

Ne treba zaboraviti da zvezde samo daju predispozicije, a glavni uticaj će izvršiti roditelji i okolnosti odrastanja. Pošto je Luna rođena u znaku riba, ona će biti požrtvovana majka, ali na povučen način. Ona će intuitivno da oseća potrebe deteta, ali će da ga pušta da bude ono što jeste, što može da ima i pozitivne i negativne posledice. Dodatni problem je i taj što je otac Marko, rođen u znaku strelca, a strelčevi kao roditelji znaju, takođe, da dopuste svojoj deci svu slobodu ovog sveta. Stoga bi oboje trebalo da, ipak, nauče da kažu ponekad i ne svojoj mezimici.

Naravno, mala Mija još uvek nije stigla na svet. U slučaju da Lunina naslednica odluči da okasni i da dođe na svet nakon 21. juna, onda će njen horoskopski znak da bude rak, te će i njene životne predispozicije biti drugačije.

Leave a Reply