TARA SIMOV PRIJE SAT VREMENA OBJAVILA PRIVATNU PREPISKU S MAJKOM, evo šta se desilo: “GOVORILA SAM TI, NISI MI VJEROVALA…”

Nakon što je Marko Đedović u rijalitiju iznio da ga je majka Tare Simov zvala i rekla mu da je kćerka tuče, tim povodom se oglasila i Tara i objavila prepisku sa svojom majkom.

– Taru sam gledao kao asocijalno kuče, bilo mi je žao. Njena majka me je zvala, posle je obrisala njen broj iz telefona, zato nisu pričale dva mjeseca. Žena je rekla da je Zorica ovde rekla istinu, onda su Zoricu napravili ludom, onda je Đoleta iznabadala zbog iste stvari. Meni je Mira, njena majka, rekla da je stvar koju je Zorica rekla apsolutna istina – da ju je Tara tukla i da je Tara vrlo često tuče kada dođe u stanju delimične uračunljivosti – rekao je Đedović.

Naime, Tara je poslala Miroslavi poruku:

“Jel si čula šta priča Đedović?”, upitala je Tara majku.

“Jesam, strašno! Mislila sam da ti je drug. Bljuvotine i neistine koje iznosi, verovatno čini za dobre pare. Vidim da si im tema svaki dan. Prodao je dušu đavolu. Hoće da te unište. Sada znaš da prijatelji ne postoje”, napisala je između ostalog Tarina mama, a Tara je dodala da za stvari koje iznose vezano za porodicu mogu lagano na sud.

“Govorila sam ti, i otac. Nisi vjerovala, sad znaš”, rekla je Miroslava, a Tara je naglasila da joj niko nije prijatelj osim porodice.

Leave a Reply