OŽENIO SE ŠABANOV I NJEN UNUK, A ONDA SE OGLASILA GOCA: Evo šta je poručila, “ŽAO MI JE ŠTO …”

Luka je bio naša prva radost i Šaban je sa njim uvijek imao poseban odnos, tako da sam sigurna da bi danas bio najsretniji na svijetu – rekla je Gordana Šaulić

Luka Adžić, unuk pokojnog pjevača Šabana Šaulića, oženio se u četvrtak, 3. juna, svojom emotivnom partnerkom Aleksandrom Ličinom.

Venčanju su prisustvovali članovi porodice, te najbliži prijatelji.

Kako kaže Goca Šaulić, osjećanja su svima iz porodice bila pomiješana.

– Tokom čitavog dana u nama su se miješala osjećanja, s jedne strane bili smo presrećni da vidimo Luku kako počinje novo poglavlje svog života, a sa druge, žao nam je što Šaban to nije dočekao da vidi. Luka je bio naša prva radost i Šaban je sa njim uvijek imao poseban odnos, tako da sam sigurna da bi danas bio najsrećniji na svijetu – počela je Goca.

luka-svadba-foto-objektiv-1-830x0

foto: Objektiv.rs

– Život svakako mora ići dalje, a pošto će naš Luka i njegova Aleksandra uskoro postati roditelji, pred nama je još dana neizmJerne sreće i ponosa – rekla je Goca nakon slavlja.

Zbog epidemioloških mjera, novopečeni bračni par izabrao je da ove divne trenutke provede u najintimnijoj atmosferi na jednom salašu, okružen kumovima koji su ih vjenčali, kao i članovima uže porodice, među kojima su bili Lukini roditelji Sanela Šaulić i Ivan Adžić, tetka Ilda i njen suprug Bojan Vučković, kao i baka Goca.

Podsjećanja radi, mlada Aleksandra je trudna i čeka djevojčicu, a mladoženja Luka je jednom prilikom bio raspoložen da podijeli sa svima šta je rekao svojoj izabranici.

luka-svadba-foto-objektiv-9-830x0

foto: Objektiv.rs

– Očekuje nas još puno lijepih trenutaka sa našom budućom kćerkicom i znam da ćeš biti najbolja mama na svijetu. Radujem se svemu što dolazi – napisao joj je ranije Adžić.

Leave a Reply