SVE ZA UNUKA MEZIMCA: Ražnatovići za Željkov prvi rođendan dali 15.000 eura! Sašili posebno odijelo za njega, A TEK POKLON KOJI JE DOBIO…

Nasljednik Veljka Ražnatovića Željko sutra slavi prvi rođendan, što je u svakoj porodici velika stvar.

Upravo zato su se Ražnatovići, posebno Ceca, potrudili da za dječaka organizuju proslavu koja će biti nezaboravna.

Kako izvor blizak Ceci tvrdi, ona je u dogovoru sa Veljkom i Bogdanom izabrala restoran za proslavu, a savjetovala se i oko dekoracije. Ona će biti dječije tematike – sa puno balona i ostalih sitnica sa motivima crtanih likova, a dominiraće plava i bijela boja. Ipak, morali su da suze broj zvanica zbog trenutne epidemiološke situacije, ali će oni najbliži prisustvovati:

To su Lidija i Predrag Ocokoljić sa djecom, Bogdanine sestre, Mirko Šijan, kao i roditelji Bogdan i Danijela. Oni će na proslavu doći pravo iz Titela, sa još nekoliko članova familije. Zabavi će prisustvovati i nekoliko porodičnih prijatelja Ražnatovića, kolege i saradnici, javne ličnosti sa kojima se druže. Neizostavni su i ponosna tetka Anastasija, Cecin dečko Bogdan Srejović i Bogdanini Veljkovi prijatelji koji takođe imaju djecu.

Ražnatovićeva nije štedjela kada je proslava u pitanju, navodi sagovornik, ali s obzirom na to da je elitni restoran u pitanju, može se reći da je dobro prošla. Za zakup lokala i ketering je dala oko deset hiljada eura, dok je za dekoraciju, animatore za djecu i druge sitnice izdvojila oko tri hiljade evra. Kako je u pitanju rođendan za najmlađe, alkohola neće biti u većoj mjeri, pa je za pejnušava vina kojima će nazdravljati dala oko hiljadu evra. Torta će biti glamurozna i velika, na nekoliko spratova, a sagovornik kaže da će dominirati plava boja i imaće nekoliko ukusa. Pripremljen je i slatki sto koji najmlađi obažavaju, a za poslastičarske proizvode su platili takođe oko hiljadu eura.

Inače, mezimac Ražnatovića će na svoj dan nositi odijelo koje je specijalno za njega kreirano, dok će za Cecu biti napravljena posebna haljina za ovu priliku.

Još se ne zna šta je pevačica kupila za svog unuka za poklon, dok je Anastasija rekla da mu sprema poklon koji će mu zauvijek ostati kao uspomena. U pitanju je poseban komad zlata na kome će biti ugravirana posveta. Ona je jako vezana za bratanca i ovaj dan je za nju jako važan.

Leave a Reply