KRSTINJA NIKAD MRŠAVIJA STIGLA NA SNIMANJE ČETVRTFINALA ZVEZDA GRANDA: Evo šta je OBUKLA, otkrila i da ide na operaciju

Veliki trud, odricanje i volja, ali kada su rezultati vidljivi, onda se sve to brzo zaboravi

Učesnica “Zvezda Granda”, Krstinja Todorović osvojila je publiku svojim raskošnim vokalom, ali i istrajnošću i upornošću. Naime, Krstinja se prvi put pred širokim auditorijumom pojavila u takmičenju “Pinkove Zvezde”, da bi proteklih nekoliko godina bila uporan takmičar “Zvezda Granda”. Da je istrajna i grčevito stremi ka svom cilju, dokazuje i to što je ova djevojka iz Podgorice uspjela da skine čak 80 kilograma!

Kao jedna od miljenica žirija i produkcije, čelnik Granda, Saša Popović, obećao je Krstinji operaciju viška kože, sa čim će sigurno imati problema nakon gubitka ovolikog broja kilograma. Mediji su upitali Todorovićevu kada će otići pod nož, pa svoje tijelo dovesti do savršenstva.

krstinja-todorovicc-14-830x0

foto: Instagram

– Nakon takmičenja ću odraditi operaciju i hvala Saši Popoviću na tome. Fenomenalno se osjećam otkako sam smršala, rezultati su vidljiviji iz dana u dan, sada imam puno više samopouzdanja – kaže Krstinja za medije, pa otkriva svoj recept za uspjeh.

– Veliki trud, odricanje i volja, ali kada su rezultati vidljivi, onda se sve to brzo zaboravi.

Krstinja je prošla sedmi krug takmičenja, tačnije došla je do četvrtfinala zbog čega je sklopila saradnju sa “Grand produkcijom” potpisavši ugovor. Crnogorka ne krije sreću zbog još jednog cilja koji je ostvarila.

– Jako sam srećna što sam konačno potpisala ugovor, zapravo svi napori i sav trud su zarad nekog cilja, a ja sam svoj već sad ispunila – kaže pjevačica i otkriva da li je zadovoljna uslovima ugovora – Ugovor je i više nego korektan, radujem se saradnji sa “Grand produkcijom”.

Evo kako je izgledala na snimanju četvrtfinala Zvezda Granda, pjevačica je napisala svojim fanovima – “Jedva čekam da gledate emisiju”. 

krstinja

foto: Instagram

krstinja

foto: Instagram

Leave a Reply