ŠTA JE BILO ČEDI JOVANOVIĆU? NEKAD JE IMAO ISKLESANO TIJELO: A sada se u javnosti pojavila OVA SLIKA I SVI KOMENTARIŠU njegov izgled

Lider Liberalno demokratske partije (LDP), Čedomir Jovanović godinama je važio za najzgodnijeg političara, kako u Srbiji, tako i u regionu, a njegove fotografije na kojima se vide isklesani mišići privlačile su ogromnu pažnju, naročito ženskog spola.

No, sudeći prema novim fotografijama, čini se kako se popularni Čedo prilično opustio u posljednje vrijeme, ili je zbog koronavirusa i vremenu koje je proveo u izolaciji, briga o tijelu pala u drugi plan.

Nakon što je nedavno prebolovao koronavirus te je bio u bolnici, Jovanoviću su ljekari sugerisali da smanji fizičku aktivnost. On ih, čini se poslušao, jer je zapustio stomak, što ranije nije bio slučaj.

eda

Foto: Telegraf.rs

To se vidi na fotografiji iz jednog hotela, u kojem je Jovanović boravio s porodicom.

Nakon što je fotografija objavljena na zvaničnoj Instagram stranici hotela počela je masovno da se širi društvenim mrežama.

“Gdje su mu mišići i zašto je pustio ovu stomačinu?”, “Šta napravi čovjek od onakvog čovjeka”, “Ne trenira više”, “Pakao”, samo su neki od komentara ne Čedin trenutni izgled.

Leave a Reply