BIO JE JEDINI DEČKO MARIJE ŠERIFOVIĆ, a evo kako on danas izgleda: Bili su zaljubljeni, a danas je neprepoznatljiv (FOTO)

Crnogorskog pevača Slavka Kalezića domaća javnost upoznala prošle decenije kao emotivnog partera pop pjevačice Marije Šerifović.

Ovo je jedini muškarac kojeg je Marija u javnosti predstavila kao emotivnog partnera. Oni su njihovu vezu otkrili javnosti 2008. godine, a navodno su se zabavljali nekoliko mjeseci.

– Moram da se fokusiram na posao i ne želim bilo koga da opterećujem. Ljubav na daljinu jednostavno nije opstala – rekla je Marija za Story nakon raskida.

Slavko se zatim 2013. godine oprobao u muzičkom takmičenju “X Factor”. On je najprije učestvovao u ovom televizijskom projektu kao takmičar, a potom je postao i voditelj ovog programa.

Marija je u tom periodu pričala o njihovoj vezi kao o “ljetnjom hvatanju”.

– Slavko Kelezić me je zvao nakon učešća u “X Factor Adria” da mi kaže da je ljut na mene zbog komentara na Tviteru da nisam zadovoljna njegovim nastupom. On je bio moje ljetno hvatanje u bazenu – izjavila je pjevačica za “Novosti” 2013. godine.

Leave a Reply