ISAK ŠABANOVIĆ SE UPRAVO OGLASIO NA INSTAGRAMU: Nakon komentara žirija od sinoć, evo šta je poručio fanovima, SVI SU ČEKALI DA SE OGLASI

Isak Šabanović se upravo oglasio na Instagramu i obratio svojim fanovima.

isak2

 – Hvala vam lijepo na svim komentarima, posebno mojim drugovima, prijatejima, najbolja ste publika. Daću sad sve od sebe da bude još bolje, pošto je uskoro snimanje četvrtfinala. Trudim se , vidjet ćete, budite uz mene i dajte mi podršku – poručio je Isak sada na Instagramu.

Podsjećamo, on sinoć nije dobio baš najbolje komentare žirija, posebno ne od Đorđe Davida.

isak1

Đorđe jedini od žirija nije dao glas Isaku, a kao razlog naveo je grešku koju ne može tek tako da mu oprosti.

– Isače, mene će razapeti na krst zbog ovoga, ali ovo ne smiješ svom mentoru da uradiš. Nestalo ti je vazduha, bled si bio u nastupu – počeo je da objašnjava Džordž i otkrio da se znaju mnogo prije “Zvezda Granda” i da ga je upravo on i nagovorio da se prijavi. Ali enormna popularnost i slava koju je mu je donijelo prvo pojavljivanje u takmičenju zasmetalo je rokeru.

 Sa njegovim mišljenjem se djelimično slaže i Marija Šerifović, koja takođe blagu prednost daje Belmi. 

– Poenta je da se iz kruga u krug budeš sve bolji i bolji – rekla je Marija Isaku i zamjerila mu na umoru i na greškama koje je pravio tokom nastupa. 

– Večeras kao da si malo cvrnuo, kao da ti je nestalo malo benzina (energije). Ali zato je Belmi ovo večeras najbolji krug u ovoj sezoni i mislim da može još bolje od ovoga –  rekla je Šerifovička

– Od Isaka se očekuje mnogo jer je tako i počeo. Sad te parametre koje je postavio mora da prati – dodala je Snežana, dok se na iznenađenje svih složila i Jelena Karleuša, inače mentorka njegove protivnice.

Leave a Reply