OŽENIO SE POBJEDNIK ZVEZDA GRANDA, A DA VIDITE MLADENKU: Blistala u 6. mjesecu trudnoće, KOMENTARI SAMO PLJUŠTE

Mladi pjevač i advokat je ostvario sve želje.

Pjevač Stefan Petrušić juče je izgovorio sudbonosno da svojoj izabranici Mariji, sa kojom se zabavlja više od sedam godina.

Ova šarmantni par će se za nekoliko mjeseci ostvariti u ulozi roditelja, jer je Marija u šestom mjesecu trudnoće.

https://www.instagram.com/p/CPZCYg_pm4L/

Inače, pobjednik pete sezone „Zvezda Granda“ iz 2011, po završetku takmičenja posvetio se obrazovanju, pa je uporedo sa muzičkom karijerom gradio i advokatsku.

Mediji su ranije pisali o njegovom stažiranju kod poznatog pravnika Gorana Petronijevića, gdje se spremao za polaganje pravosudnog ispita, a kako je Petronijević tada istakao, odlično se snalazi u svemu.

– On je potpuna suprotnost svemu onome što vidimo na estradi. Iz dobre je porodice, kulturan, socijalizovan, vrijedan, pametan, ništa ne treba dva puta da mu se govori jer sve odmah shvati i uradi kako treba. Moram da vam priznam da ga nisam puno štedio, jedino kad negdje dalje putuje u inostranstvu zbog koncerata, onda uzme slobodne dane, koje uvijek nadoknadi. Jedini problem s njim jeste taj što, kad ga pošaljem u sud do pisarnice, dugo se zadrži. Jedan kolege me zvao i rekao: „Nemoj više da šalješ ovog mladića jer kad on dođe, ne radi pisarnica, svi žele da se slikaju s njim“ (smeh) – rekao je poznati advokat za domaće medije početkom prošle godine.

Leave a Reply