NOVA KUĆA ZORICE MARKOVIĆ IMA VELIKI BAZEN NA KROVU: Pogledajte kako izgleda, pola estrade joj zavidi, RASKOŠ I LUKSUZ NA SVE STRANE

Zorica Marković pored toga što je pjevačica ona je i ugostitelj, a kada se ne bavi tim poslovima ona je rijaliti igrač. Trenutno nije u rijalitiju, zbog pandemije kafana je manje radila, a ona se za to vrijeme bacila na sređivanje kuće i pomagala je majstorima.

Njena kuća izgleda veoma sređeno, a kroz par mjeseci će biti u potpunosti završena. Na velelepnom imanju će uživati sa sinovima Ilijom i Dejanom, a uskoro će postati i baka po prvi put. Stariji sin Dejan će dobiti bebu, a mlađi planira svadbu.

2580685-img29859e42dabe0dae72dc2defd5e4fc1dv-ff

foto: Kurir.rs

Otkrila je da ponovo želi da uđe u rijaliti s jeseni, a ako ne uđe otvoriće novu kafanu. Majstorima pomaže svakodnevno kako bi se što prije uselili u lijepu vilu.

“Vrlo je teško naći dobre majstore, mnogo se gradi, mi ne žurimo nigde, ali ovo se zaista odužilo. Otkad sam izašla iz ‘Zadruge 3’, non-stop sam s majstorima. Dosta se pazim, revakcinisala sam se i zaista nikuda nisam išla i poštovala sam sve mjere”, rekla je za “Kurir”.

2580681-img40ce694e35ba1f0e68f204cc496f1b3cv-ff

foto: Kurir.rs

Objasnila je kako teče sređivanje i da li se radovi privode kraju.

“Hvala bogu, vidi se kraj radovima, ostale su još neke sitnice oko kuće, bazena i da sredimo unutra. Ne patim od luksuznih i skupih stvari, pažljivo biram boje za svoj dom, voljela bih mnogo više da sve bude slatko i toplo nego preskupo i glamurozno. Meni je kvalitet najbitniji, na postojeću kuću sam dozidala još jedan sprat. Svi članovi porodice će imati svoj mir i svoj komoditet, to je ono što mislim da je potrebno svakom čovjeku”.

2580683-img43b59aee33bd65875446afce20a69ad8v-ff

foto: Kurir.rs

Otkrila je da se bazen nalazi na krovu, pa je zbog toga on ravan, a ostavila je i veliki prostor za kupanje koji je uz to uredila i modernom pločom.

Leave a Reply