TAKMIČAR DISKVALIFIKOVAN PRED FINALE ZVEZDA GRANDA, PROŠAO U NAREDNI KRUG ALI DESILO SE OVO: Odmah se oglasio na Instagramu

Iako je oduševio članove žirija “Zvezda Granda” i prošao u šesti krug takmičenja, Ivan Rajić je diskvalifikovan iz ovog muzičkog talent šou-programa.

Ovim povodom se on sam oglasio putem društvenih mreža.

screenshot-15

– Dragi prijatelji, ovim putem vas želim obavijestiti da je moj nastup sinoć ujedno i bio moj posljednji nastup u “Zvezdama Granda”. Hvala vam svima na podršci koju ste mi pružali od mog prvog pojavljivanja na ovoj sceni – napisao je Ivan na početku svog obraćanja.

– Želim se zahvaliti i Grand produkciji na ukazanoj prilici koju sam po mom mišljenju iskoristio na najbolji mogući način. Nažalost u ovom trenutku moje karijere jednostavno nisam spreman napraviti ogroman korak kao što je potpisivanje ugovora od devet godina, ovim odbijanjem sam dobio obaveštenje da sam diskvalifikovan te da se moj put ovde završava – objasnio je Rajić.

– Ne znam koliko ste mogli primetiti da sam u takmičenju imao stil pevanja i ponašanja upravo onako kako ja osećam muziku i voleo bih ostati veran onom što sam ja zapravo. Osetio sam da potpisivanjem ugovora gubim ono što vam predstavlja Ivan Rajić. Ja ću se u budućnosti posvetiti drugim projektima, a možda se nekada budemo opet gledali na najvećoj sceni Balkana, nikada se ne zna šta život nosi. Možda će neki misliti da je ovo greška ali ne mogu protiv sebe… Želim svu sreću kolegama koji su prošli dalje i pozorno ću vas pratiti sve do finala. Vaš Ivan Rajić.

Leave a Reply