TARA SIMOV SE DANAS UKLJUČILA UŽIVO: “Vidjela sam prepisku”, evo šta je rekla o SHA I IVANI DANAS PRED KAMERAMA

Tara Simov, koja je diskvalifikovana iz ”Zadruge 4”, otputovala je u Skoplje kod svog oca. Ona se uključila uživo u emisiju i otkrila kako je njen tata reagovao na njeno ponašanje u rijalitiju, ali i kako se osjeća nakon što je oženjeni reper Nenad Aleksić Ša raskinuo sa njom.

Otkrila je kako se sada osjeća, budući da je Nenad Alekssić Ša uživo u programu raskinuo.

– Tamo se predstavilo kao da sam ja njega ostavila. On je mene ostavio zbog pitanja koje nemaju veze sa mozgom. Nije istina da sam se čula sa Stefanom. Raskinuli smo prije 3 godine, ne znam ni gdje je. Spavala sam kod drugarice 5 dana. Šokirana sam da Nenad meni ne vjeruje, umjesto da sačeka da izađe. Nakon što sam mu poslala balone, on i dlje nema povjerenje, ja da letim svaki treći dan oko Šimanovaca ne mogu. Sam je izabrao, on se pokajao, ali ja nemam 12 godina da me neko ostavlja i miri se sa mnom preko televizije. Dok on ne izađe, apsolutno je kraj. Jutros se dogovara sa Minom i Borom za more. Neke stvari ja ne mogu da podnesem.

Ističe da joj najviše smeta njegov odnos sa Paulom Hublin.

– Najviše me pogodio odnos sa Paulom, međutim Ša je znao da meni smeta njegova komunikacija sa njom, a radi to. Naravno da ga volim, to ne može da se ugasi preko noći. Ja imam mnogo veći pritisak napolju, nego on u Zadruzi. Ja sve što sam radila napolju radila sam javno, to je sve moje društvo za koje Nenad zna.

Ističe da se sa Nenadovom porodicom nije čula, ali je došla do prepiski koje su je šokirale.

– Možda ću biti gruba, ja jesam kontaktirala njegovu porodicu, ako žele da se jave, imam razumijevanja da neće da me kontaktiraju. U međuvremenu sam stigla do nekih prepiski, koje su oni pisali dok sam bila unutra. Nadam se da je to fotošop, jer su stvarno ružne stvari napisane o meni. Ali to je Nenadov problem,prensoi Blic.

Osvrnula se i na Nenadovu bivšu suprugu Ivanu Aleksić.

– Ne bih Ivani prišla, a kad bi ona meni prišla zbunila bih se. Ali čisto sumnjam da bi došlo do toga. Mnogo sam razočarana u Nenada, u sve što priča i radi, toliko nepovjerenje, mržnja od strane naroda, gnusne poruke. Sve je bilo uzalud.

Leave a Reply