POPULARNA OTIMAČICA VRAĆA SE NA MALE EKRANE, GABRIELA SPANIĆ U NOVOJ SERIJI: Ali svi se pitaju šta je ovo uradila sa licem, NEPREPOZNATLJIVA (FOTO)

Gabriela Spanic vraća se na male ekrane nakon sedam godina pauze i to u novoj meksičkoj seriji “Si Nos Dejan” (“Ako nas napuste”) koja se premijerno prikazuje 1. juna.

gabrijela1

Venezuelanska gumica hrvatskih korijena koja je u prosincu navršila 47 godina igrat će ulogu Fedore Montelongo koja će doživjeti ljubav sa sinom svoje prijateljice Alicije, glavne junakinje serije, piše miss7.24sata.hr.

Mnogi su se razveselili povratku jedne od najpopularnijih lica iz telenovela koja je miljenicom domaće publike postala nakon uloge u meksičkoj uspješnici ‘Otimačica’. Iako se posljednjih godina povukla iz svijeta glume, zapravo nije prestala biti zanimljiva medijima najviše zbog svoje sklonosti prema estetskim korekcijama i botoksu. 

https://www.instagram.com/p/COjo4YLFImO/

 Glumica koja je u izvrsnoj formi te se ne ustručava pokazati svoje zategnuto tijelo, prema mnogim komentarima, ipak je pretjerala s korekcijama lica te djeluje prilično neprepoznatljivo.

Leave a Reply