LUNA NA DAN VJENČANJA IMALA IZNENAĐENJE ZA MARKA: Nakon što su izgovorili “DA”, pokazala mu je ovo na ekranu – MARKO OVO NIJE OČEKIVAO

Luna Đogani i Marko Miljković vjenčali su se u opštini Rakovica, 16. maja, a juče su se vjenčali u crkvi na Novom Beogradu. Danas je objavljen snimak sa njihovog vjenčanja.

Luna je priredila i malo iznenađenje za Marka nakon što su se vjenčali u crkvi.

Naime, pokazala je klip koji je ranije snimila, a evo šta je sve rekla svom suprugu u klipu:

Dragi moj mužiću, danas si moj muž, ja tvoja žena, nisam mogla to da izustim dok se ovaj dan nije desio. Želim ovaj klip da ti posvetim da bih te podsjetila, iako znam da znaš šta smo prošli. Mi smo jedini koji možemo da kažemo kako se osjećamo, koliko se osjećamo i šta osjećamo. Dokazali smo da smo savršeni, da imamo ono što ne može često da se nađe. Želim da ti se zahvalim – rekla je Luna i nastavila u suzama:

– Ne mogu da ne plačem, ovo su suze radosnice. Pojavio si se baš kad treba, i spasio me od svega onog što me u tom trenutku snašlo. Bila sam klinka, previše povrijeđena, tako mlada previše ubijena, a ti si baš došao kad je trebalo. Totalno neplanirano, nikad ne bih rekla da ću sve ovo sa tobom proživljavati. Hvala ti što si mi pružio, tu sigurnost i ljubav, hvala ti što si mi dokazao što me voliš, što si me prihvatio, hvala ti što si stajao pored mene kad sam bila najgora. Hvala ti na ljubavi, na predivnoj bebi, znam da ćemo biti najbolji roditelji na svetu. Radujem se našoj porodici, volim te najviše na svijetu.

Leave a Reply