EVO ŠTO VELJKO NIJE BIO NA ROĐENDANU CECINOG DEČKA: Pred kraj svratio 5 minuta, A SADA OTKRIVEN 1 DETALJ koji su rijetki znali

Dečko Cece Ražnatović Bogdan Srejović proslavio je u utorak uveče 38. rođendan u bašti jednog restorana na Novom Beogradu u krugu najbližih prijatelja, kolega i svoje djevojke.

Iako je cijela pjevačicina porodica bila na zabavi, ali se njen sin Veljko Ražnatović zadržao samo pet minuta.

Veljko je fokusiran na pripreme, a i zbog situacije sa pandemijom se ne kreće među ljudima, jer ne želi da rizikuje.

Fotografije sa rođendanske žurke Cecinog dečka privukle su veliku pažnju javnosti, posebno njenih fanova, koji su oduševljeni i podržavaju ovu vezu. Pjevačica se tokom cijele večeri nije odvajala od Bogdana i nije skidala osmijeh s lica, a često je i nazdravljala i ćaskala s gostima. Njoj su društvo pravili i kćerka Anastasija, sestra i zet Lidija i Predrag Ocokljić, kao i snajka Bogdana Ražnatović.

Međutim, mnogi su se pitali zbog čega Veljko nije prisustvovao proslavi, s obzirom na to da je i sam rekao da je u odličnim odnosima s majčinim dečkom i da podržava njihovu ljubav.

Upravo zato su se mnogi zabrinuli da možda nešto nije u redu, ali Kurirov izvor blizak Ražnatovićima kaže da Veljko zapravo nije smio da prisustvuje proslavi zbog predstojećeg duela s Rusom Denisom Carjukaom, za koji se priprema već nekoliko mjeseci i da je došao samo na kratko na zabavu, gdje se zadržao svega pet minuta.

I sam Veljko je nedavno za Kurir televiziju pričao o ovom meču i naglasio koliko mu je to važno, a prije nekoliko nedelja se vratio s Kavkaza, gdje je bio na pripremama.

Ipak, iako Ražnatović nije sve vrijeme bio na slavlju, čini se da su se ostali članovi porodice, ali i slavljenik odlično proveli. Ceca se u više navrata snimala i objavljivala na Instagramu da uživa.

Oko 21 sat stigla je i torta s vatrometom, a dok su ga gosti, između ostalog i Ceca, snimali, Bogdan je sa kćerkom Iskrom puhao svjećice.

Leave a Reply