ASTROLOG TVRDI/ SUTRA NAM STIŽE PUN MJESEC: Ovi horoskopski znaci će biti na PRVI NA UDARU, BUDITE SPREMNI

Kakve se to senzacije i emotivne bure dešavaju u ljudskom organizmu u dane kada je pun Mjesec na nebu? Odgovore smo potražili od pisca i astrologa Velimira Remića.

Remić je najavio da će potpuno pomračenje punog Mjeseca ozvaničiti početak svih pomračenja kojima ćemo svjedočiti ove godine.

“Ovo je prvo ovogodišnje potpuno pomračenje Mjeseca. On će biti na snazi 26. maja u 12:14 posmatrajući sa Evropskog kontinenta”, rekao je on.

Remić objašnjava da su pomračenja uvijek neke prekretnice, Mjesec je narod, a pun Mjesec označava kulminaciju.

„Pomračenja imaju odloženo djelovanje do 6 mjeseci, i osećaće se sve do 26. 11. tekuće godine. Biće to ciklus u kojem će se dešavati mnoge promjene u svetu“, rekao je Remić.

Kako kaže, pomračenje Meseca može doneti emotivnu buru Blizancima, Strijelčevima, Devicama, Ribama… onima koji u prvoj dekati navedenih znakova imaju neke planete.

„Nemojte se svađati, nemojte ulaziti u okršaje“, rekao je Remić.Ističe da će biti na snazi teskoba, nemir i mentalna usplahirenost.

„Pun pomračen Mjesec u Strijelcu proziva one koji imaju problema sa respiratornim traktom, sa disanjem. Takođe, i one koji imaju problema sa alegijama“, rekao je Remić.

Leave a Reply