NAKON VJENČANJA ANABELA NAZVALA LUNU NA TELEFON: Kad je čula šta joj govori LUNA POČELA PLAKATI, drama na vjenčanju

Luni Đogani presjelo je vjenčanje jer se već poslije sat vremena braka posvađala sa suprugom Markom Miljkovićem, a onda i s majkom Anabelom Atijas!

Pobjednica “Zadruge 2” naljutila se na supruga jer ju je ispolivao vodom dok su bili na svadbenom ručku u restoranu na periferiji Beograda. Marko se, naime, svađao s konobarima jer je mislio da ga snimaju, te da će taj snimak osvanuti u medijima, pa je mašući rukama prosuo vodu po Đoganijevoj. Ona je “odlijepila” i počela da urla na muža:

– Smiri se više, šta ti je?! Je l’ mora uvijek neki haos da bude?! Može li bar sopstveno vjenčanje da mi prođe u miru?!

Printscreen

Međutim, tu nije bio kraj Luninim mukama. Kako saznajemo, baš tad ju je na telefon pozvala majka.

Čim se Luna javila, Anabela je počela da urla na nju. Ona je iz medija saznala da joj se kćerka udala, pa je vrištala i pitala zašto joj je to prećutala. Svi smo čuli kad joj je rekla: “Poslije svega što sam učinila za tebe dozvolila si da od novinara saznam da si se udala! Kako te, bre, nije sramota?! Mnogo si me razočarala. Ovo nisam očekivala od tebe”. Luna nije stigla ništa da joj kaže jer je Anabela prekinula vezu! – započinje priču izvor blizak novopečenim mladencima.

Luna je posle tog poziva bila van sebe. Nije mogla da dođe do daha i samo je jecala.

– Luna se toliko potresla da nije mogla reč da izusti. Kum Sava Radović ju je zagrlio i tiješio je. Govorio joj je da se smiri, da je ovo njen dan i da ne smije da dozvoli da joj bilo ko pokvari vjenčanje. Luna se jadala: “Kako može ovo da mi radi baš danas?! Smučilo mi se sve! Neka mi se svi skinu sa grbače”!

Nakon te scene Luna je rekla Marku da hoće da krenu kući. Oboje su iz restorana izašli vidno neraspoloženi. Izvor blizak bračnom paru otkrio nam je zašto na vjenčanju nije bilo gostiju.

– Marko nam je rekao da nikog nisu zvali na svadbu jer planiraju da veselje organizuju poslije Luninog porođaja. Međutim, Luna je kasnije otkrila pravi razlog, nisu zvali nikog zato što Marko nije u dobrim odnosima sa Anabelom! – završava sagovornik za Informer.rs.

Luna juče nije željela da priča o sukobu s majkom.

– Dobro sam koliko mogu da budem u ovom stanju… Vjenčali smo se jer smo morali i da bismo bili mirni kad dobijemo bebu. Slavlje će biti kad stigne kćerka – kratko je rekla gospođa Miljković.

Leave a Reply