HRVATICA NIJE PROŠLA U FINALE EVROVIZIJE – OGLASILA SE ANA BEKUTA: Evo šta joj je poručila, “Albina sine…”

Hrvatska odavno nije imala bolji nastup na “Evroviziji”…”

 Nakon prve polufinalne večeri “Evrovizije” u Roterdamu poznat je deo finalista koji će se “boriti” za laskavu titulu pobjednika prestižnog muzičkog takmičenja.

Prethodne noći, 18. maja, predstavilo se 16 zemalja, ali u finalu nema mjesta za sve. Nijedna zemlja eks-Jugoslavije nije prošla u finale, a mnogi fanovi ovog popularnog takmičenja komentarišu da je “nepravda što hrvatska predstavnica, Albina, nije prošla u finale”.

Ovim povodom oglasila se pjevačica i članica žirija muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” Ana Bekuta na svom Instagram profilu.

– Sinoć sam navijala za Hrvatsku, Makedoniju i Sloveniju, ali da mi ne zamjere moji Slovenci i Makedonci – bukvalno ne mogu da vjerujem kako ova djevojčica nije prošla u finale! Hrvatska odavno nije imala bolji nastup na “Evroviziji”, sve je bilo fantastično – od pesme preko nastupa do vokalnih sposobnosti pevačice, stajlinga! Albina sine, glavu gore! Ti si cijeli paket i imaš sve predispozicije da budeš velika zvijezda! Čekam sutrašnji nastup naših djevojaka iz Hurricanea, nadam se da me opet neće strefiti šlog zbog glasanja. 

https://www.instagram.com/p/CPDOoawJTeu/

Leave a Reply