OGLASILA SE SANJINA MAJKA, OČAJNA ZBOG MOGUĆE KĆERKINE TRUDNOĆE: Evo šta je rekla o Caru, oštra poruka

Učesnica “Zadruge” Sanja Stanković već danima je u agoniji jer joj kasni ciklus, zbog čega postoji opravdana sumnja da je u rijalitiju zatrudnjela s Filipom Carem.

Iako je test za trudnoću koji je uradila prije neko dana, kako tvrdi, negativan, Sanja je sve napetija i sve ubjeđenija da je u blagoslovenom stanju – ciklus još uvijek nije dobila, često osjeća mučnine, izražena joj je potreba za slatkišima…

Sanjina majka Branka van sebe je zbog svega kroz šta ovih dana prolazi njena kćerka. I sama priznaje da je u agoniji i da se nada da će se što pre utvrditi da Sanja ipak nije trudna.

 To je katastrofa. Manipulacija divnih zadrugara, to mi je najveća katastrofa, a i taj potencijalni zet, nećemo ga sigurno za zeta takvog. Da ne bih doživljavala i dalje nervne slomove, nadam se da će uskoro uraditi ponovo test, da utvrdi da li je trudna ili ne – kaže Sanjina majka za Pink.rs, a neće ni da čuje za to da bi trudnoća ipak mogla biti potvrđena:

– Pa nije, ne, neće toga biti sigurno. Dok se ne budem uvjerila u suprotno, ne želim da vjerujem u to – kaže Branka i dodaje:

https://www.instagram.com/p/B-mPfYzpJfj/

– Ona zna najbolje šta je bilo između njih, to je zatvoreni prostor, ali nadam se da će se uskoro utvrditi da li je trudna ili ne, da znamo – ili da okončamo ovu agoniju ili da planiramo budućnost.

Leave a Reply