NOVA MAĆEHA MAJE MARINKOVIĆ: Evo ko je TAKIJEVA DJEVOJKA, i ona je bila u Zadruzi – iznenadit ćete se kad ih vidite skupa (FOTO)

Radomir Marinković Taki, otac popularne učesnice “Zadruge” Maje Marinković, poznat je kao veliki zavodnik koji se uglavnom kreće u društvu atraktivnih i znatno mlađih djevojaka, a sada je, prema saznanjima Pinka, jedna takva pala na njegov šarm i sa njim otpočela emotivnu vezu.
Da priča bude još zanimljivija, riječ je o bivšoj učesnici “Zadruge”, koja je mjesecima pod istim krovom živela sa njegovom ćerkom, u drugoj sezoni rijalitija!

Naime, kako Pink.rs saznaje, Majin otac Taki već izvjesno vrijeme u vezi je sa kontroverznom Hrvaticom Natašom Moskvom, od koje se ne odvaja.

https://www.instagram.com/p/CFFJmHNJrha/

Kuckali su se dugo, dopisivali, a onda ugovorili susret i tako je sve spontano krenulo. Ma, oni su hit, Taki je pored nje skroz podjetinjio, bukvalno se ne razdvajaju i vidi se da su zaljubljeni kao tinejdžeri, a bogami, ni Nataša ne skida osmijeh s lica – tvrdi izvor upućen u cijelu priču.

Kako će Maja Marinković reagovati kada bude čula ko joj je nova maćeha i da li će ocu dati blagoslov kada je riječ o njegovoj novoj vezi, ostaje da se vidi.

Leave a Reply