LUNA ĐOGANI KRIJE DAN VJENČANJA, ALI MAJKA JE ODALA: Anabela se izlanula, evo kada staje na “ludi kamen”

Kada je shvatila da je nagovijestila bitan dan, Anabela je napravila grimasu, a frizer dalje nije komentarisao

Tokom jučerašnjeg dana šuškalo se da će Luna Đogani i Marko Miljković tada stati na “ludi kamen”, te da su u strogoj tajnosti zakazali opštinsko vjenčanje, međutim to se nije desilo.

U međuvremenu, društvenim mrežama je počeo da kruži snimak u kojem se, kako mnogi kažu, Lunina majka Anabela izlanula o datumu vjenčanja.

Anabela se, naime, snimala kod frizera, a tom prilikom mu je rekla sljedeće:

– Što mi je žao što nisi tu u ponedeljak. Da me središ – rekla je Anabela.

Kada je shvatila da je nagovestila bitan dan, Anabela je napravila grimasu, a frizer dalje nije komentarisao.

Zbog toga su mnogi fanovi odmah počeli da bruje o tome da je Anabela mislila upravo na Lunino i Markovo vjenčanje, te da će se ono održati u ponedeljak, 17. maja.

Podsjetimo, Luna i Marko planiraju da se vjenčaju tajno u opštini i crkvi, i to u prisustvu samo kumova bez roditelja i rodbine.

Blogerka i bivša rijaliti-zvijezda potpuno je poludjela kada se za njen tajni plan saznalo, pa je pred novinare svoje zgrade juče izašla u papučama i pamučnoj haljini, a kada ni tako nije uspjela da ubeijdi pripadnike medija da se ne udaje, izašla je na prozor.

Novinarka Telegraf portala pitala je Lunu kada se udaje, pošto je uporno ponavljala da se to neće desiti, a Luna je isprva odbijala da odgovori.

– Ne vrijedi vam što čekate, nije danas – rekla je Luna, a kada je novinarka ponovo pitala kada se udaje, ako ne danas, rekla je:

– Udajem se za nedelju dana.

Kako je Anabela odala datum, pogledajte u snimku od 25:00.

Leave a Reply