ANA SEVIĆ O TREĆOJ BEBI, “NIJE MI VAŽAN SPOL”: Evo šta je otkrila medijima za Danijela (FOTO) – ITCbuss

ANA SEVIĆ O TREĆOJ BEBI, “NIJE MI VAŽAN SPOL”: Evo šta je otkrila medijima za Danijela (FOTO)

Pjevačica i voditeljka Ana Sević krajem 2020. godine rodila je drugu kćerku, a kako kaže, ona i njen partner Daniel Nedeljković voljeli bi da imaju veliku porodicu, pa su riješili da odmah posle praznika porade na tome.

Ana se porodila u decembru 2020. i na svijet donijela kćerku Senu, dok iz prethodnog braka sa Darkom Lazićem ima ćerku Lorenu.

– Hvala dragom Bogu što mi je podario tako divnu i mirnu djecu. Obje su zlatne i nemam s njima baš nikakvih problema. Baš bih mogla još petoro da rodim, samo da budu tako dobre kao moje kćerke. Daniel i ja smo razgovarali i oboje želimo veliku porodicu. I njegov otac nas nagovara da imamo što više djece – rekla je Ana za “Informer” i dodala da veliku podršku ima i od starije kćerke Lorene:

https://www.instagram.com/p/COYZ3dvrerO/

Kada je prvi put ugledala mlađu sestru, Lorena je rekla: “Mama, ti rađaš najljepšu djecu.” Nije mi važno da li će mi treće dijete biti muško ili žensko, bitno je samo da bude zdravo. Znam da će mi Daniel pomagati oko svega, kao što mi je sada podrška oko Sene i Lorene.

Ana je istakla i da su joj praznici potpuno drugačiji otkada ima dvoje djece:

– Otkada su se rodile Lorena i Sena, Vaskrs ima neku posebnu radost. Ovo je prvi put da ga proslavljamo sa Senom i sigurna sam da će uživati jer nam je cijela kuća ukrašena. Lorena je prava umjetnička duša i pomaže mi oko farbanja jaja. Na ćerke sam prenijela svoju ljubav prema Vaskrsu, jer je to moj omiljeni praznik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *