KUKALI DA ŽIVE NA HLJEBU I PAŠTETI PA OTIŠLI U DUBAI! EVO KAKO ĐANI I SLAĐA SLAVE 1. MAJ: Oglasili se i otkrili detalje, IZNENAĐENI?

Međunarodni praznik rada koji se proslavlja danas, 1. maja, za estradu je zapravo “praznik nerada”. Gotovo da su jednoglasni u tome, svi koji cijele prethodne godine nisu bili angažovani u poslu zbog pandemije koronavirusa.

Iako se ovaj dan provodi u prirodi, pjevači će ga provesti na ručku porodično i to najpre sa svojim roditeljima.

Supružnici Radiša Trajković Đani i Slađa pre samo nekoliko dana vratili su se iz vrelog Dubaija gde su bili na odmoru, pa za praznike neće ponovo putovati. Oni će takođe Praznik rada, ali i Vaskršnje praznike provesti kod kuće, u krugu porodice.

2533617-radisa-trajkovic-djani-ff

– Bili smo na odmoru i bilo nam je lijepo, stvarno je grad prelijep. Malo smo odmorili i napunili baterije. Proslava 1. maja neće se razlikovati od prethodnih godina. S obzirom da je ove godine povezan sa Uskrsom, mi ćemo ga provesti porodično, kod kuće sa djecom i unukom, radosno – kažu Slađa i Đani koji su u decembru prvi put postali baka i deda, kada je njihov sin Miloš dobio sina Nikolu.

– Nas u porodici ima dosta tako da će biti puna kuća. Ja pripremam trpezu i farbam jaja – kaže Slađa kako će proslaviti Prvi maj, a na pitanje da li će joj u tome pomoći novopečena snaha, Slađa kaže:

– Pa, koliko može pomoći će mi, mada ona je posvećena bebi, pa koliko stigne. Trudi se.

Leave a Reply