KIJA SE U EMISIJI ŽESTOKO OBRUŠILA NA ŠA, SPOMENULA I IVANU: Poslala snažnu poruku, “TELEVUZIJA TO TREBA DA..”

Kristina Kija Kockar u emisiji “Kontra šou” prokomentarisala je i preljube koje se dešavaju u rijalitiju u kom je ona pobijedila, pa se osvrnula i na akutelnog učesnika, repera Nenada Aleksića Ša, sa kojim ima i duet:

– Moram da korigujem, nije se to njemu desilo, on je to uradio. Ne mislim da kopiraju, to se dešavalo Janjušu, Edu, ko još nije radio te stvari. Žao mi je Janjuševog djeteta, žao mi je tih žena koje to gledaju. Ja sam jedina ušla i suočila se sa tim. “Nećeš se izvući, ja hoću da ti kažem šta mislim” – to je bila moja parola – rekla je Kija i nastavila:

– Sve te uvrede koje upućuje mojoj majci, pominje mene, pominje mog oca pokojnog, rekla sam da to treba da se sankcioniše od strane televizijie na kojoj se emituje rijaliti, pominje se moja baka. To su stvari koje mene ne vrijeđaju, to su stvari koje treba da vrijeđaju samo njega i njegovu porodicu jer su ga odgojili tako. Treba njega da bude sramota – rekla je Kija i nadovezala se:

– On je mene gotivio, Ivana je mene predložila, njemu su rekli po horoskopu da treba sa nekom plavom, ja sam se uklopila. Ja sam njega vidjela dva tri puta u životu, uvijek je bila Ivana sa nama, ne mogu da govorim o njemu kao da ga znam. Bilo koje uvrede mogu da me iznerviraju na kratko, “Ša mar” kako ga zove moja mama sad, ne vrijeđa mene, nego samog sebe. Nemam nikakve loše namjere prema njemu, on ima previše svojih problema. Kako se kaže “G*vna ne treba čačkati”, ne samo za njega, nego za sve ostale učesnike. Svi ti koji prijete – “haha”, koji vic – zaključila je Kockareva u emisiji “Kontra šou”.

Leave a Reply