GLUMCA MIODRAGA KRIVOKAPIĆA SVI ZNATE, a jeste li znali da mu je OVO SIN: I ON JE GLUMAC, nevjerovatno liče (FOTO)

Clan glumačke ekipe serije “Tajne vinove loze” je čuveni glumac Miodrag Krivokapić. On igra lik Radula Maišića oko kojeg su koncentrisane mnoge intrige.

Miodrag je jedan on naših najcjenjenijih glumaca, ali malo je poznato da je njegovim stopama pošao i njegov sin, Bojan Krivokapić.

On se proslavio sa prvom ulogom Momčila Đokića Gusara u filmu “Montevideo, Bog te video”, a zatim je osvojio srca publike u seriji “Istine i laži”.

Bojan ne voli da eksponira svoju privatnost. Rođen je u Beogradu prije 35 godina, u rodnom gradu diplomirao je na Fakultetu dramskih umjetnosti. Stalni je član Narodnog pozorišta u Beogradu.

Bojan je oženjen i sa suprugom Taisom ima kćerku Nevenu i sina Bogdana.

— Moji roditelji Svetlana i Miodrag, kao i Taisini Tatjana i Mladen jedva čekaju da se s njom druže, kažu da im ona daje veliku injekciju sreće. I stric Damjan i ujak Stefan pokazuju veliku želju i interesovanje da pripomognu kad god je potrebno. Nevena je sad svima na prvom mjestu, što je potpuno normalno i prirodno — rekao je glumac u jednom intervjuu nakon rođenja prvog djeteta.

Osim što mu daje savjete kada je riječ o poslu, Bojan sa ocem Miodragom često razgovara i o braku.

– Baš sam prije neki dan pričao sa ocem Miodragom kako mi dani brzo prolaze otkako sam u braku. Dok sam trepnuo, čini mi se, prošao je mjesec. Taisa i ja smo živjeli godinu zajedno prije vjenčanja. Ovo je samo nova dimenzija našeg odnosa. Kod mene se, zasad, ništa nije promijenilo, jedino možda to što sad nosim burmu i što bi trebalo da se ponašam malo ozbiljnije- rekao je glumac u pomenutom intervjuu.

https://www.instagram.com/p/CMzbOalJT_g/

Leave a Reply