MARINA UZELA SINA ALEKSEJA I OTIŠLA KOD SVOJIH: Darko Lazić očajan, moli je da se pomire, evo šta se tačno desilo između njih

Pjevač Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić stavili su tačku na svoj ljubavni odnos. Marina već nekoliko dana boravi kod svojih roditelja u Pećincima sa sinom Aleksejem, dok je Darko sve vrijeme moli da se pomire.

– Njihov odnos je bio u zategnutim odnosima poslednjih nekoliko nedejlja. Marina ne želi da se pomiri sa tim da je Darko ništa ne sluša. Dolazi kući kasno, stalno je u centru skandala i ne prija joj loša medijska slika o njihovoj porodici – priča dobro upućen izvor za “Blic”.

– Svi su primijetili da sa njima nešto nije u redu kada su videli da se Darko prije nekoliko dana nije pojavio sa njom na rođendanu kod popularne pjevačice. Tom prilikom se prijateljima požalio kako je ljubav pukla, kao i to da svakodnevno plače i kuka za sinom Aleksejem. Želi ponovo da vrati porodicu u normalu – zaključuje naš izvor.

Podsjetimo, spekulacije o rastanku potvrdilo je i to što Marina više ne prati Darka na društvenoj mreži Instagram, kao i to što je obrisala sve fotografije sa njim. Ovim povodom oglasila i sama Marina, ali i pjevačeva majka Branka za “Blic”, dok je Darko potvrdio da se posvađao sa Gagićevom.

– Ja više ne pripadam javnom svijetu. Nemam komentar na spekulacije, toliko od mene. Ne želim ni da potvrdim, ni da demantujem napise – kaže Marina Gagić.

Leave a Reply