PRIJOVIĆKA NEMA NI 50 kg, SMRŠALA, POLA JE NEMA: Kad su ljudi vidjeli kako sad izgleda nakon specijalnog REŽIMA ISHRANE začudili se

Aleksandra Prijović pojavila se na snimanju emisije u elegantnom izdanju, plijenila osmijehom, međutim, mnogi komentarišu da je vidno smršala.

Poznato je da Aleksandra i te kako brine o svom tijelu, te je već neko vrijeme na posebnom režimu ishrane.

Na snimanju emisije “Premijera – vikend specijal”, koja će se emitovati u nedelju gostovala je sa kolegama Acom Pejovićem i Sašom Matićem.

Za ovu priliku je obukla šarenu bluzu i plave široke pantalone, a ubrzo su uslijedili komentari: “Pa ona nema ni 50 kg”, “prepolovila se”, “prelijepa i elegantna kao i uvijek”.

bztk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwtjnn01eqv8vngfhmda4yjeynzcynmrkmzjim2y5yzhhmwy4nmixzmiucg5nkzmczqkaaieabq

foto: RAS Srbija

Inače, Aleksandra je jednom prilikom ispričala da se nakon porođaja podvrgla posebnom režimu ishrane, te je tako uspela da skine višak kilograma koje je dobila tokom trudnoće.

– Iskreno, pazila sam na ishranu od kada sam se porodila. U toku trudnoće nisam pazila uopšte, ugojila sam se dosta, ali nisam se time opterećivala i nije mi to bilo bitno. Najvažnije mi je bilo samo da beba bude dobro i da sve to protekne super. Takođe sam vodila računa da budem raspoložena, jer kažu da se sve te stvari prenose na dijete. Kada sam se porodila, znala sam da ću morati da se vratim na posao i jednostavno nisam htela da dozvolim da imam puno kilograma viška. I dalje naravno imam viška, ali sam se trudila i bila na posebnom režimu ishrane, što je dobro i za dojenje, a i da ja malo smršam – ispričala je tada pjevačica, koja očigledno i te kako i sada pazi na ishranu i zdravo se hrani.

Leave a Reply